A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
11:20CselgáncsZsombor Veg-Aleksandar Kukolj
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Ez a valóság - mutatjuk a botrányos videókat!

Vágólapra másolva!
Július 11-én a kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a kisadózó vállalkozások tételes adójának, a katának megváltoztatásáról szóló törvényt. A változtatás azért indokolt, mert a beérkező adatok és egyéb kamarai visszajelzések alapján egyes munkaadók katás jogviszonyba kényszerítették a munkavállalóikat (magyarán adót csaltak) és ezzel az államkasszát, a munkavállalókat és a tisztességes adózókat is megkárosították. A törvényt július 12-én elfogadta a parlament, amire a Gyurcsány vezette baloldal tüntetéseket kezdett szervezni. A baloldali sajtótermékek abszurd módon, felnagyítva tudósítottak az eseményekről, miközben a tüntetéseken valójában pár százan lézengtek mindössze. Volt olyan tüntető aki rendőrre támadt, de akadt köztük több olyan is aki önmagából kikelve ordítozott a rendőrökkel. Mutatjuk a botrányos videókat!
Vágólapra másolva!

Valójában a tüntetéseken alig volt pár száz érdeklődő. A létszámot abszurd viselkedéssel, a rendőrök provokálásával próbálták kompenzálni.

Többször lezárták a Margit hídat a baloldali tüntetéseken. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Megint előkerült a hatalmas bukást kővetően Márki-Zay Péter is.

Az egyik ilyen tüntetésen a bukott miniszterelnök-jelölt, Soros blogának, a 444-nek tudósítójával beszélt, akinek azt mondta: Ezek után azt hiszem, kimondható, hogy mindenki, aki a Fideszre szavazott, az idióta.

Emlékezetes az a pillanat is, amikor a baloldali politikusok által szervezett tüntetésen Vajda Zoltán MSZP-s országgyűlési képviselő odasúgja Márki-Zay Péternek, hogy

Majd kinevetik sajt tüntetőiket.

A tömeget egy demonstráló az egyik tüntetésen úgy próbálta meg hergelni, hogy blokád alá vonta volna a teljes közlekedést, hogy minél nagyobb kárt okozzon a Karácsony Gergely miatt amúgyis élhetetlen közlekedésben.

Ezt így próbálta - és tudta - megfogalmazni:

A másik ilyen tüntetésen készült az alábbi felvétel, amelyen az látható, hogy egy zavartan viselkedő (talán alkohol vagy egyéb szerek befolyásoltsága alatt levő) fiatal nő közelít a rendőrsorfal felé.

-ordítja a rendőröknek önmagából kikelve.

Egy döbbenetes felvétel is kering a világhálón az egyik ilyen tüntetésről. Az RTL-Klub egyik szereplője, bizonyos Kíra, vagy másnéven Kiki önmagából kikelve, hadonászva, láthatóan valamilyen szer befolyása alatt ökölbeszorított kézzel visít és trágárul szídja a rendőröket. Mindez nevetséges annak a fényében, hogy Gyurcsányék úgy akarják előadni az egészet, mintha a megélhetésükért tüntetnének az emberek.

A felvételt az alábbi videóban tekinthetik meg:

A fenti videók jól alátámasztják azt, hogy itt nem a megélhetésükért aggódó emberek demonstrációjáról van szó, hanem mindössze a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldal próbál káoszt okozni.

A megélhetésükért aggódó emberek nem szídják, nem dobálják és nem verik lánccal fejbe az intézkedő rendőröket, ahogy az történt a tüntetések során. A tüntetéseken legfeljebb néhány százan vesznek csak részt, sőt, étfő este már csak néhány tucatnyian voltak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!