Fidesz: a baloldal a mostani háborús helyzetben is csak hazudozásra képes, miközben fűtés nélkül hagyná a családokat

Gyurcsány Ferenc
2022. március
Vágólapra másolva!
A nagyobbik kormánypárt reagált Gyurcsány-párt és az LMP nyilatkozataira. A Fidesz közleménye alapján „a baloldal a mostani háborús időben sem képes másra csak a hazudozásra, rémhírkeltésre és a felelőtlen politizálásra. Ha rajtuk múlna, Magyarország már háborúba sodródott volna, totális energiakrízis lenne és nem lenne mivel fűteni a magyar családoknak".
Vágólapra másolva!

Annyira álságos, amit a baloldal művel,

Gyurcsányék hónapok óta az orosz gázcsapok elzárását követelik, nem törődve azzal, hogy akkor mivel fűtsenek a magyarok.

Gyurcsány Ferenc Forrás: facebook.com

A brüsszeli szankciók miatt be is következett az energiahiány, nincs elég gáz Európában és egekbe emelkedtek az árak. Brüsszel a gázfogyasztás csökkentésére szólította fel a tagállamokat, egész Európában gáz helyett más fűtőanyagokkal is próbálnak felkészülni – áll a Fidesz MTI-hez eljuttatott sajtóközleményében.

A kormány ezért rendelte el veszélyhelyzeti intézkedésként az energiahordozók – köztük a tűzifa – kiviteli tilalmát és a tűzifa-kitermelés fokozását,

amely végrehajtható az erdők károsításának veszélye nélkül, az erdők területe nem csökken, semmiféle erdőirtás nem történik. A baloldal a mostani háborús időben sem képes másra csak a hazudozásra, rémhírkeltésre és a felelőtlen politizálásra.

Ha rajtuk múlna, Magyarország már háborúba sodródott volna, totális energiakrízis lenne és nem lenne mivel fűteni a magyar családoknak

– áll a Fidesz közleményében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!