A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kamerák előtt bokszolt két vevő egy tatabányai boltban - videó

Garázdaság miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a két férfival szemben, akik az üzletben, és az üzlet előtt verekedtek egymással 2021. május 11-én
a kamera előtt bokszolt a két részeg vásároló
Vágólapra másolva!
Garázdaság miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a két férfival szemben, akik egy üzletben, majd az üzlet előtt is összeverekedtek egymással. A Tatabányai Járásbíróság a büntetett előéletű verekedőt 4 hónap 1 évre felfüggesztett börtönbüntetésre, a büntetlent pedig 150 óra közérdekű munkára ítélte az Origónak küldött közleményük szerint.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint 2021 május 11-én két részeg férfi összeveszett egymással egy tatabányai boltban. A vita elfajult.

Összeverekedtek, amit a biztonsági kamera is rögzített.

A férfiakat az üzlet dolgozói és egy vásárló választotta szét. De ezzel még nem ért véget a történet. Egyikük a bolt elé hívta verekedni a másikat, aki ezt elfogadta. Kint az egyik férfi bokszoló állásban próbálta megütni az ellenfelét, de az kivédte az ütést.

a kamera előtt bokszolt a két részeg vásároló Forrás: Magyarország Ügyészsége

Aztán mindketten levetették a kabátjukat és többször megütötték egymást.

Mindketten a földre kerültek, de még ekkor sem hagyták abba. Birkózni kezdtek, majd felálltak és folytatták a verekedést. Ekkor már rúgdosták is egymást. A bokszolásnak a rendőrök megérkezése vetett véget.

A verekedés közben senki sem sérült meg komolyabban. A nyomozás során kiderült, hogy az egyik verekedő büntetett előéletű és így különös visszaesőnek minősül. A másiknak még nem volt eddig priusza. A helyi ügyészek indítványozták, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetett férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra, a büntetlen elkövetőt pedig közérdekű munka büntetésre ítélje. A bíróság ma, augusztus 30-án hozott ítéletet az ügyben. A korábban már büntetett férfit 4 hónap, végrehajtásában 1 évre felfüggesztett börtönbüntetésre, a büntetlent pedig 150 óra közérdekű munka büntetésre ítélte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!