A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Betört egy házba, majd berúgott

Daily Life And Economy Illustrations In Poland beverage vodka vodkas Horizontal ALCOHOL ALCOHOLIC BOTTLE DRINK DRINKING ECONOMY FINANCE GLASS
A vodka is seen pouring into a glass in this illustration photo taken in Krakow, Poland on June 11, 2022. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az ivást választotta egy betörő az értékek helyett - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Míg a családtagok aludtak egy Pest megyei házban, a betörő beosont, és minden értéket összegyűjtött, amit csak talált. A holmikat ezután egy hatalmas zsákba pakolta, és mikor ezzel végzett, lement a garázsba, hogy onnan is magához vegyen ezt-azt. Ekkor megpillantotta a lenti hűtőt, ami tele volt alkohollal.

Ekkor a tolvaj megivott fél liter tömény italt. Ezután hazaindult, az összegyűjtött értékeket viszont a házban hagyta.

Nagyon megrémültem, amikor megláttam, hogy betörtek. Miután szétnéztem, lementem a garázsba, ahol meglepve láttam, hogy ott van minden értékem bezsákolva, a földön pedig két üres üveg tömény alkohol. Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek. Úgy gondolom, az egy liter töménytől úgy berúgott a betörő, hogy ottfelejtette a zsákmányát – mesélte a Borsnak a házban élő középkorú asszony, aki – mivel minden értéke meglett – feljelentést sem tett az ügyben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!