Kiderült, miért ölte meg feleségét az újbudai gyilkos

Budapest, 2022. szeptember 4.
Bűnügyi helyszínelő egy XI. kerületi társasháznál 2022. szeptember 4-én. Egy 87 férfi megölte házastársát, majd magával is végezni akart. A férfit a mentők kórházba vitték.
MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2022. szeptember 4. Bűnügyi helyszínelő egy XI. kerületi társasháznál 2022. szeptember 4-én. Egy 87 férfi megölte házastársát, majd magával is végezni akart. A férfit a mentők kórházba vitték. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Egy 87 éves újbudai férfi az otthonukban meggyilkolta a vele egyidős feleségét, majd magával is végezni akart vasárnap hajnalban. A Bors információi szerint az asszony beteg volt, a férfi pedig nem tudta tovább nézni, ahogy szenved.
Vágólapra másolva!

A rendőrséget vasárnap hajnalban értesítették, hogy meghalt egy asszony az egyik újbudai lakásban. A 87 éves asszonyt a szintén 87 éves férje gyilkolta meg, majd magával is végezni akart.

A házban senki sem ébredt fel a gyilkosságra, a kétségbeesett férfi rohant át a szomszédba segítséget kérni

– írja a Bors.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A házaspár szerette egymást, de nagyon kiszolgáltatott helyzetbe kerültek a megromlott egészségügyi állapotuk miatt. A szomszédok régóta nem látták az asszonyt, szerintük jó ideje ki sem jött a lakásból. A lap információi szerint

a férfi nem tudta tovább elviselni az ágyhoz kötött felesége szenvedését, ezért megölte.

Az asszony a helyszínen meghalt, a férfit pedig kórházba vitték a mentők. A rendőrök emberölés miatt indítottak eljárást.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!