Gyöngyösi gyilkosság: egy testvérpár ölhette meg a fiatal vállalkozót - videó

EMBERÖLÉS GYÖNGYÖSÖN,
Vágólapra másolva!
Egy autó csomagtartójában bukkantak rá annak a fiatal férfinek a holttestére, akit egy vele munkapcsolatban álló testvérpár ölt meg a nyomozók gyanúja szerint. 
Vágólapra másolva!

Szeptember 2-án éjszaka jelentette be egy fiatal nő a BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányságán, hogy órák óta nem tudja elérni a férjét és fogalma sincs, hol lehet. A rendőrök azonnal keresni kezdték.

Másnap egy gyöngyösi építkezés közelében lévő parkolóban megtalálták az autóját.

Mivel nem voltak arra utaló jelek, hogy a férfi önszántából vált volna elérhetetlenné, és az eltűnése körülményei is indokolták, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság el kezdte büntetőeljárásként kezelni az ügyet.

Számos helyszínen bevetettek nyomkövető kutyát és drónt, miközben az autó melletti tavat és a környékét is átvizsgálták.

Közel 150 rendőr próbálta megtalálni a férfit. Ezzel párhuzamosan a nyomozók az építési vállalkozóként dolgozó férfival kapcsolatban álló embereket is megismerték, megkeresték és kihallgatták.

ebből az autóból került elő a fiatal vállalkozó holtteste Forrás: police.hu

Ekkor már a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda valamint a Budapesti és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságok bűnügyi szakemberei is bekapcsolódtak a kiterjedt, és egyre szélesedő nyomozásba.

Az összehangolt tevékenység során többször kihallgattak egy testvérpárt, amely az eltűnt férfivel napi munkakapcsolatban állt.

Mivel nem egyszer előfordult, hogy ellentmondásba keveredtek saját magukkal, vagyis a korábbi vallomásaikhoz képest már egészen mást állítottak az újabb kihallgatásaikon, gyanúsakká váltak.

Gyöngyösön állt a kocsi csomagtartójában a holttesttel Forrás: police.hu

Keresni kezdték a testvérek autóját, amelyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság két nyomozója talált meg szeptember 14-én a gyöngyösi Kenyérgyár utcában.

Ennek a csomagtartójában bukkatnak rá az eltűnt, 23 éves férfi holttestére.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály rendőrei még aznap elfogták és a főkapitányságra vitték T. György gyöngyöshalászi és T. Sándor abasári lakost, mert a gyanú szerint közük volt a szeptember 2-án elkövetett gyilkossághoz.

Emberölés elkövetésének gyanúja miatt indult a két férfi ellen eljárás. Kihallgatásukkor vallomást tettek. A bíróság szeptember 17-én elrendelte a letartóztatásukat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!