A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Sniccerrel gyilkoltak meg egy idős férfit Monoron - videó

Vágólapra másolva!
A 73 éves férfira az otthonában támadt rá a 21 éves férfi, aki egy tapétavágóval 58-szor megszúrta és megvágta. Az áldozat a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A rendőrség most fejezte be a nyomozást.
Vágólapra másolva!

A gyereke talált rá a 73 éves férfi holttestére a monori házában tavaly május 30-án. Először csak a vért látta meg, majd a spejzben megtalálta a holttestet is. Az utcát gyorsan lezárták a rendőrök és elkezdték a nyomozást. A helyszínelés még tartott, amikor pár órával később már sejtették, ki ölhette meg. Az akkor 20 éves K. Róbertet hiába keresték, nem találták sehol, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene. Június 1-jén hajnalban egy rendőrnek sikerült elfognia, amikor a 4-es főúton utazott egy autóban. A rendőrautóval szemből érkező lekapcsolta a fényszóróját, így látta meg a járőr, hogy az egyik izzó kiégett. Amikor utánuk ment és igazoltatta a sofőrt,

felismerte az anyósülésen ülő K. Róbertet.

Forrás: Police.hu

A férfit azonnal elfogták és kihallgatták. Vallomásai során végül beismerő vallomást tett. Elmondása szerint 2021. május 29-én délután összeveszett a nyugdíjassal, aki rátámadt, ő csak védekezésképpen szúrta meg többször a sniccerrel. A holttestet bevonszolta a spájzba, ahol újságpapírokat és szemeteszsákot dobott rá.

– mondta a férfi. Azért még ezelőtt elvette az idős férfi telefonját és tárcáját, majd bezárta a bejárati és a teraszajtót is. A véres ruháját pedig egy közeli erdőben elégette, és áldozata kocsiját is otthagyta összetörve. Aztán egész éjszaka bolyongott.

Az igazságügyi orvosszakértő 58 szúrt és vágott sebet talált az idős férfi testén, többek között az arcán, nyakán, vállán, mellkasán és a karjain.

A szakértő véleménye szerint a halálát a nagy vérveszteség és a szívmegállás okozta.

A nyugdíjas tárcájában talált bankkártyával K. Róbert ismerőse, a 31 éves K. Dávid kétszer próbált meg 100 ezer forintot levenni, de nem járt sikerrel. Őt csalási kísérlettel gyanúsítják. A rendőrök a letartóztatás alatt álló K. Róbert ellen gyilkossággal, kifosztással és csalással gyanúsítják. A nyomozást most zárták le. Az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították az illetékes ügyészeknek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!