A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Részeg színész randalírozott a baloldali tüntetésen? - videó

tüntetés, 2022.09.02., tanár, pedagógus, diák, oktatás, Szent István tér, Bazilika, Belügyminisztérium, Fővám tér, Budapest, Nagy Zsolt, színész
Nagy Zsolt
Vágólapra másolva!
Soros pénze jó helyre megy, produkciókban gazdag volt a DK fiókszervezetének mai tüntetése - írja közösségi oldalán egy videója mellé Deák Dániel, a Megafon tagja. A XXI. Század Intézet vezető elemzője egy olyan felvételt tett közzé, amin az látszódik, hogy a Nagy Zsolt nevű színész minősíthetetlenül üvöltözik valamit a színpadon. A tüntetők között többen arról beszéltek, hogy a színész részeg volt.
Vágólapra másolva!

Mutatjuk a Facebookra feltöltött leleplező felvételt:

Mint arról az Origo korábban beszámolt, a baloldal tüntetést szervezett péntekre a tanárok támogatására, állítólag diákok.

Nagy Zsolt a pénteki tüntetésen Fotó: Polyák Attila - Origo

A tüntetés tele volt politikusokkal, Karácsony Gergelytől Kunhalmi Ágnesen és Fekete-Győr Andráson át Márki-Zay Péterig mindenki megpróbált magyarázkodni, hogy lett ez politikustüntetés. Még Gyurcsány teljesen nevetségessé vált egykori szóvivője, Szabó Bálint is megjelent, aki időnként teljesen váratlanul sípolni kezdett, aztán a Dózsa György úton össze - nem - gyűlt traktorosokkal kezdett példálózni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!