A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Itt vannak a drog miatt letartóztatott "divatkirály", Herczeg Zoltán üzenetei a börtönből

Celeb vagyok ments ki innen Herczeg Zoltán Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Herczeg Zoltán
Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Herczeg Zoltán
Vágólapra másolva!
Kollégiumhoz hasonlítja a börtönt a drogkereskedelem gyanújával letartóztatott baloldali aktivista, divattervező Herczeg Zoltán. A Blikk szerint azt üzente, hogy a legfőbb problémája, hogy csak néhány nap után vihettek be neki új ruhát.
Vágólapra másolva!

– mondta a Blikknek Herczeg egyik barátja, aki a nevét nem adta a nyilatkozathoz.

A barát szerint Herczeg fő problémája, hogy napokig abban a ruhában volt, amiben letartóztatták: "úgy tudom, csak kedden küldhettek be neki tiszta holmit" - mondta.

Érdekes, hogy Czutor Zoltán zenész, a Belmondo nevű zenekar énekese azzal próbálta védeni Herczeget, hogy 30 éve ismeri és még soha nem látott nála drogot. Ehhez képest a Blikk cikkéből kiderül, hogy Herczeg néhány nappal letartóztatása előtt egy olyan fényűző születésnapi bulin volt, ahol tálcán hordták körbe a drogot. Az esemény valószínűleg Herczeg saját születésnapja volt, legalábbis legutolsó Facebook-bejegyzése erről szól.

Letartóztatták Herczeg Zoltán divattervezőt kábítószer-fogyasztás és -kereskedelem gyanúja miatt. Fotó: Polyák Attila - Origo

Herczeg vallomásában elismerte, hogy kábítószert fogyasztott - mivel hatalmas mennyiséget találtak nála, nem is tehetett mást -, a drogkereskedelmet egyelőre tagadja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!