Súlyos betegségből gyógyuló gyerekek vettek részt a Ments Életet Közhasznú Alapítvány ünnepségén

Ments életet közhasznú alapítvány, alapítványi nap, 2022.10.16., Domony, Domonyvölgyi Lázár Lovaspark, Sztárvendégek, Dr. Wladár Sándor, Risztov Éva, Darnyi Tamás
Ments életet közhasznú alapítvány alapítványi napot rendezett a Domonyvölgyi Lázár Lovasparkban, Domonyban. Sztárvendégek is megjelentek: Dr. Wladár Sándor, Risztov Éva, Darnyi Tamás
Vágólapra másolva!
Vasárnap gyerekzsivajjal, mókával, kacagással és fülbemászó dallamokkal telt meg a domonyvölgyi Lázár Lovaspark. A csodás őszi napsütésben pompázó, varázslatos dombok között található élménycentrumnak ezúttal igazán különleges hősök voltak a vendégei.
Vágólapra másolva!

Súlyos, életet veszélyeztető betegségből gyógyuló gyermekek és családjaik látogattak ide a Ments Életet Közhasznú Alapítvány által minden évben megrendezett ünnepségre.

Ments életet közhasznú alapítvány alapítványi napot rendezett a Domonyvölgyi Lázár Lovasparkban, Domonyban. Sztárvendégek is megjelentek: Dr. Wladár Sándor, Risztov Éva, Darnyi Tamás Fotó: Major Kata - Origo

Az érkezőket a halkan duruzsoló kemencéből frissen kikerülő pogácsával és házi szörppel várták a szervezők. A programok sorát a budapesti Aquaword Élményfürdőből jól ismert Bongó majom táncos bulija nyitotta meg. Jött ezután minden mi szem-szájnak ingere és az aprónépek öröme.

gyerekek a Ments életet közhasznú alapítvány alapítványi napján 2022. október 16-án, a Domonyvölgyi Lázár Lovasparkban, Domonyban Fotó: Major Kata - Origo

Volt itt lovaskocsikázás, kick-box bemutató, élménydobolás, ugrálóvár, rally versenyautó bemutató, cukorkaágyú, lovasbemutató és arcfestés is, de még hosszasan sorolhatnánk a lurkókat elkápráztató produkciókat.

A sportért rajongó fiatalok találkozhattak úszósportunk ikonjaival is.

Fotó: Major Kata - Origo

Olyan nagyságokkal szelfizhettek mint Dr. Wladár Sándor, Risztov Éva és Darnyi Tamás. Akárhogy is számoljuk, ez 6 olimpiai arany, nem is beszélve a temérdek világbajnoki és Európa-bajnoki éremről.

Fotó: Major Kata - Origo

A Lázár Lovaspark által biztosított ínycsiklandó lakoma elfogyasztása után az alapítvány „Váltsd valóra te is egy beteg gyermek álmát!" programjának keretei között

ezúttal is teljesült három beteg gyermek kívánsága.

Fotó: Major Kata - Origo

Az „Álomvarázslók" LEGÓ-t, dínós játékokat, szuper rollert és wellness-hétvégére szóló vouchert adtak át a kis hősöknek.

A jó hangulatot a Together Gospel Singers műsora biztosította, de nagy sikere volt a Hahota Gyermekszínház előadásának is.

A szereplők megérdemelten kapták a véget érni nem akaró tapsot a nézőktől.

Fotó: Major Kata - Origo

Kicsik és nagyok, beleértve a szülőket is jól szórakoztak, mindenki megtalálta a számára megfelelő programot.

Fergeteges volt a hangulat, voltak torokszorító pillanatok és örömkönnyek is.

Fotó: Major Kata - Origo

Felemelő érzés volt jelenlévőként együtt örülni egymásnak, s volt ott valami a levegőben, valami olyan, szinte kézzel tapintható erő, ami ezúttal is összekovácsolta a társaságot.

Fotó: Major Kata - Origo

A sejtelmes őszi fényekben pompázó sárguló lombok közt abban a reményben indultak haza kicsik és nagyok, hogy jövő októberben újra egymásra mosolyoghatnak majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!