Volt-e titkos élete a budai topmenedzsernek, aki négy hete tűnt el nyomtalanul egy koncert után?

Szűcs Tamás
Vágólapra másolva!
Negyedik hete nincs nyoma annak a 32 éves budapesti üzletembernek, aki egy koncertet követően nem ért haza. A család szerint nem volt titkos élete, nincs olyan rejtély, új, avagy felelevenített régi kapcsolat, ami megmagyarázná, hogy új fejezetet akart volna kezdeni, és önszántából lépett ki eddigi életéből.
Vágólapra másolva!

Szeptember 29. óta senki nem tudja, hol lehet a 32 éves Szűcs Tamás, a Pátria nyomda termelési igazgatója. A felesége szerint előző este indult el otthonról. Két régi barátjával találkozott, majd a Budapest Parkba mentek szórakozni a Sofi Tukker zenekar koncertjére. A rendezvény közben élő videókat küldött az ismerőseinek, s üzenetekben is megírta, hogy jól szórakozott. A hely biztonsági kameráinak felvételein látszik, hogy

hajnali fél egykor egyedül lép ki a Budapest Parkból.

Le akart inteni egy taxit, ami valamiért nem vitte el. Ezután Buda felé vette az irányt, de a Rákóczi hídnál mintha a föld nyelte volna el, nyoma veszett. A budai lakásába gyalog is haza tudott volna menni, alig egyórás lett volna az út, ám a híd forgalmát a nap 24 órájában pásztázó kamerákon

egyetlen éjszakai gyalogos sem sétált át a Duna túloldalára.

B-oldal

Nyomozástaktikai elem egy rejtélyes eltűnésnél a kriminalisztika szerint csak „B oldal"-nak nevezett lehetőség kivizsgálása. Ilyenkor mind a rendőrség, mind a magánnyomozók azt vizsgálják, lehetett-e egy eltűnt embernek olyan titka, ami megmagyarázná, miért nem akarja tartani a kapcsolatot a családjával, miért lép ki a korábbi életéből.

Szűcs Tamás Forrás: Pátria Nyomda

– A férjemnek nem volt titka előttem, a legmagasabb bizalmi szinten állt a kapcsolatunk,

az ő esetében kizárt dolog a „B-oldal" lehetősége

– mondta a Blikknek az eltűnt férfi felesége. – Egészen biztos, hogy nem önszántából tűnt el.

A feleség a Blikknek azt is elmondta, hogy a rendőrség még mindig csak eltűnés miatt keresi a férjét. A BRFK szerint azért a VIII. kerületi rendőrkapitányság rendelte el a körözést, mert a törvény szerint eltűnés esetén a bejelentett lakcím szerint illetékes hatóság jár el az ügyben.

A rendőrség eddig nem talált olyan körülményt, amely bűncselekményre utalna:

a nyomozást ugyanis nem annak függvényében rendelik el, mennyi ideje nincs hír az eltűntről, hanem hogy utal-e bármi arra, hogy nem önszántából vált köddé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről