Azt sem tudta a magyar pornós, hogy brutálisan meggyilkolta a saját, kétéves kisfiát

Olaszország, gyilkosság, gyerekgyilkosság
Vágólapra másolva!
Pszichológusok vizsgálták azt az Olaszországban élő nőt, aki a saját kétéves gyerekét ölte meg. A Bors megszerezte a bíróságon ismertetett, 67 oldalas jegyzőkönyv néhány fontos részletét. Megdöbbentő részletek kerültek ki.
Vágólapra másolva!

Rosszul reagál, ha a gyerek dühös – ez a megállapítás is szerepel abban az elemzésben, amit a nőről szóló szakvélemény tartalmaz. Ennek alapján

kizárható, hogy a nő elmebeteg lenne, így minimum 25 évnyi börtön vár rá.

Ügyében a perugiai bíróság dönt majd. A dokumentumból a Bors csak a személyiségi jogokat nem sértő információkat kapta meg.

Forrás: Tények

A jegyzőkönyv elején hosszú oldalakon keresztül a gyilkosságot megelőző napokat elemzik szemtanúk segítségével.

A nő tavaly október 1-jén szurkálta halálra kétéves fiát, a Perugiához közeli Po' Bandinoban. Előtte néhány nappal érkezett Budapestről Rómába repülővel, zsebében 30 euróval. Olasz ismerősei pszichológiai esetként nyilatkoznak róla.

Az őt a börtönben először megvizsgáló pszichológus szerint agresszív. Személyiségzavarban szenved, illetve depressziós.

A börtönben eleinte napi 40 szál cigit szívott, és a padlóra fektetett matracon volt hajlandó csak aludni.

Leveleit a földön térdelve írja. Ruháit nem mossa, mert érzi bennük halott kisfia illatát. Gyógyszereket kap, az első hét végére döbbent rá, mit is tett. Sírva szólongatja cellájában a kisfiát, akit látni akar.

A pszichológiai vizsgálatokat idén is folytatták. Ezek már jóval kiegyensúlyozottabb képet festenek róla.

Rendszeresen rajzol, tíz oldalas levélében írja meg az életét. Eszerint 17 éves koráig tanult. Kezdetben bébiszitter volt, majd külföldön, többek között Olaszországban táncolt, később pornófilmekben vállat szerepet,

ebből tartotta el magát szűkösen. Olasz kapcsolatától született első fia, Alex 24 évvel idősebb mostohatestvére. Utolsó munkahelye egy budapesti bútoráruház volt.

gyilkosság, olaszország, magyar nő Forrás: TV2/Tények

Rómába érve egy parkban aludt kisfiával, illetve egy éjszakai bárban, vagy karitatív szálláson, barátoknál.

Később a Rómától 170 kilométerre fekvő Chiusiba ment egyik ismerőséhez. Itt kapta a hírt, hogy rossz mentális állapota miatt a magyar bíróság az apának ítélte a két éves Alexet.

A gyilkosság előtt olasz segélyszervezetektől, a rendőrségtől, sőt még egy olasz show-műsortól is kért segítséget, de mindenütt elmondták neki, hogy az ügyet csak Magyarországon rendezheti.

A gyilkosságról először anyjának beszélt egy 51 másodperces üzenetben, miközben a rendőrökre várt. Anyja nem hitte el, amit mond, ezért fotót készített a vérben úszó kicsi testéről, amit aztán volt párjának, Alex édesapjának is elküldött.

Csak az első rendőrségi kihallgatáson derült ki számára, hogy kisfia halott. A földre borulva követelte a nyomozóktól, hadd láthassa a holttestet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!