Jószaki, az értékelt szakemberek gyűjtőoldala

background belt box cap concept concrete construction copy dirty drywall equipment gypsum hand helmet holding home house jeans kit male man master messy paint plaster pocket renovation repairs room shop space texture tool toolbox wall white work worker wo
Worker man holding construction helmet and toolbox near wall. Male hand and tools for house room renovation. Home renovation concept
Vágólapra másolva!
Hányszor hallottál már olyan történetet, amikor az egyik ismerősöd, rokonod, szomszédod pórul járt egy szakemberrel? Például azért, mert az illető kritikán aluli munkát végzett, nem az előre megbeszélt árat kérte a munkájáért vagy mert meg sem jelent a megbeszélt időpontban. Ezek a negatív élmények még a kedvünket is elveszik attól, hogy nekiálljunk a keresésnek.
Vágólapra másolva!

Ennek azonban nem feltétlenül kell így lenni, a probléma megoldására született meg ugyanis a joszaki.hu, ami lényegében nem más, mint az értékelt szakemberek gyűjtőoldala. Csak annyi a teendőd, hogy beírod a szakmát, illetve a települést és máris látni fogsz egy hosszú találati listát, amiből igényeid szerint választhatsz.

Forrás: Origo

Milyen adatokról tájékozódhatsz az oldalon?

A joszaki.huweboldal egyik óriási előnye a többi hasonló keresővel szemben, hogy rendkívül komplex rendszerrel működik. Ennek köszönhetően hihetetlenül széles körű rálátást ad azokra az információkra, amikről fontos tájékozódni, mielőtt letesszük a voksunkat valamelyik szakember mellett. Az „Árkalauz” menüpontban például meg tudod nézni, hogy adott szakmán belül mik az aktuális piaci árak. Ha mondjuk villanyszerelőre van szükséged, akkor feketén fehéren el tudod olvasni, hogy átlagosan egy villanyszerelő mennyiért dolgozik. Sőt, még annak is utána tudsz járni, hogy egy-egy konkrét feladat elvégzése mennyibe kerül. Ezen kívül a szakemberek profil oldalán is sok hasznos infó fenn van. Többek között az, hogy milyen konkrét feladatokban van tapasztalatuk és milyen értékelést, véleményeket kaptak a korábbi megbízóiktól.

Miért használd Te is a joszaki.hu weboldalt?

A joszaki.hu oldal gyors, kényelmes keresést tesz lehetővé mindamellett, hogy rengeteg hasznos információhoz enged hozzáférést. A felhasználók véleménye a bizonyíték arra, hogy mekkora segítséget tud adni azoknak, akik épp a megfelelő szakembert keresik. Nem csak az árakról és a konkrét munkák árszabásáról tájékozódhatsz, hanem minden másról is, amit fontos tudnod, mielőtt bármelyik szakemberrel szerződést írsz alá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!