A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

"A kocsim is csupa velő, meg haj, tök undi" - így kommentálta Karácsony jelöltje a halálos balesetét

Vágólapra másolva!
Gér Mihály, a Karácsony-párt Párbeszéd politikusa, a baloldal Pest megye 10-es jelöltje 2016-ban az Andrássy út egyik zebráján elütött egy fiatal párt Budapesten. Az elütött fiú a helyszínen meghalt, a lány mozgássérült lett. Gér Mihály az esetet követően szinte dicsekedve számolt be tettéről a Facebook egyik zárt csoportjában, és erről képernyőmentések jutottak el a BENNFENTES-hez. Kommentje szerint a fiatal párból a fiú a helyszínen meghalt, de "a csajt csak megnyomorítottam". "Azt hitték, erősebbek a quattrónál" - írta érzéketlenül egy másik kommentben. Köztudott, Karácsony korábban azzal indokolta, hogy nincsen jogosítványa, hogy az apukája egyszer nem érkezett haza. Karácsony párttársa, a gázoló Gér Mihály a baloldal jelöltje Pest megye 10-es, monori központú választókerületében. Egy facebookos csoportban azt írta a baleset után, hogy "a kocsim is csupa velő, meg haj, tök undi". Gér Mihály beágyazott embere a Párbeszédnek, rendszeresen közös fotón szelfizik Karácsonnyal, Tordai Bencével, Szabó Tímeával, Jakab Péterrel és Márki-Zay Péterrel is. Karácsony embere egy kommentben azt írta, "lett volna jobb programja".
Vágólapra másolva!

Gér Mihály 2016. augusztus 26-án az Andrássy út egyik zebráján elütött egy fiatal párt, ahogyan arról a Police.hu is beszámolt korábban.

Akkoriban a vs.hu is írt az esetről.

A sofőr feltehetően vétlen volt, de ahogyan az esetet a Facebookon kommentálta, az túl van minden emberségen, és minden együttérzésen.

Az elütött 19 éves fiú a helyszínen meghalt, 22 éves párja pedig - a gázoló leírása alapján - rokkanttá vált a baleset következtében.

A BENNFENTES olyan képernyőmentéseket publikál, amelyek azt bizonyítják, Gér Mihály, Karácsony, a baloldali ellenzék 2022-es, Pest 10-es, monori embere szinte kérkedett és hencegett azzal, hogy elütött egy fiatal párt.

Miközben a párbeszédes Gér érzéketlenül osztotta meg gondolatait a megölt és a mozgássérültté vált fiatal párról, aközben arról sem feledkezett meg, hogy őt megvédte a "fém váz".

Gér ezekben a hozzászólásokban azzal kérkedik, hogy "na ki ölt ma embert", majd hozzáteszi, "ráadásul a kocsim is csupa velő, meg haj, tök undi".

Álljanak itt a képernyőmentések!

Gér, a Párbeszéd jelöltje, Karácsony embere az alábbi posztban jelentette be annak idején, hogy embert ölt a zebrán.

Forrás: BENNFENTES

Az alábbi képernyőmentésben a csoport tudomására hozta, hogy "ráadásul a kocsim is csupa velő, meg haj. Tök undi".

Forrás: BENNFENTES

Azzal folytatta Karácsony embere, szerinte a halott fiú és a mozgássérültté vált lány Darvin-díjasok (ez nemzetközi utalás a hülye halálra).

Forrás: BENNFENTES

De később sem tudta magát türtőztetni Szabó és Tordai jó barátja, és folytatta.

Maximális érzéketlenségről tanúbizonyságot téve azt írta, az áldozatok azt gondolták, "erősebbek a quattronál".

Ez egy köztudott utalás az Audi négykerékhajtású autóira.

Forrás: BENNFENTES

De Gér itt nem állt meg.

Az áldozatokat hibáztatta.

Forrás: BENNFENTES

Gér a kommentfolyamban folytatta, azt írta, "lett volna jobb programom" a halálos gázolásnál.

De neki nem lett baja, őt megvédte "a belső fémváz".

Forrás: BENNFENTES

Alább pedig álljon itt Gér Mihályról egy pár szelfi. Jól látszik, hogy a baloldali ellenzéknek ő egy mélyen beágyazott embere.

Szelfi Karácsonnyal, szelfi Szabó Tímeával, szelfi Márki-Zayjal.

Szelfi Karácsony Gergellyel.

Forrás: BENNFENTES

Szelfi Szabó Tímeával (a háttérben Burány Sándor, MSZP-s képviselő).

Forrás: BENNFENTES

Szelfi Tordai Bencével.

Forrás: BENNFENTES

Szelfi az MSZP-s Gurmai Zitával.

Forrás: BENNFENTES

Szelfi Márki-Zay Péterrel.

Forrás: BENNFENTES

Szelfi Barabás Richárddal és Márki-Zay Péterrel.

Forrás: BENNFENTES

Szelfi Jakab Péterrel.

Forrás: BENNFENTES

Gér Mihály jelenleg Albertirsa, Bénye, Ceglédbercel, Csévharaszt, Dánszentmiklós, Gomba, Hernád, Káva, Mende, Mikebuda, Monor, Monorierdő, Nyáregyháza, Örkény, Pánd, Péteri, Pilis, Pusztavacs, Táborfalva. Tatárszentgyörgy, Újhartyán, Újlengyel, Vasad települések baloldali jelöltje.

Karácsony embere és párttársa.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!