A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország

Hatvankét kilónyi drogot találtak egy szegedi férfinél – videó

kábítószer, kutya
Tico, a malinois kábítószerkereső kutya
Vágólapra másolva!
Egy kábítószerkereső kutya segítségével fogtak el egy szegedi férfit a rendőrök. Összesen 62 kilogrammnyi, több mint 300 millió forintot érő kábítószert találtak nála. Az drog megtalálásáról a rendőrség egy felvételt is közzétett. 
Vágólapra másolva!

December 29-én a rendőrök elfogtak egy 47 éves, szegedi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy lakásából droggal látta el kiterjedt vásárlói körét. A férfit Szeged északi részén kapták el egy zacskóval, amiben többféle kábítószer volt, mint kiderült, amfetamin és kokain is. Elismerte a kábítószer birtoklást, de a kereskedést tagadta.

A rendőrök, egy Tico nevű, drogkereső kutya segítségével egy közeli mélygarázsban találtak egy autót. Nem volt rajta rendszámtábla és tele volt kábítószerrel, a kulcsa pedig a férfi zsebében volt.

Az autóban 3 csomag kokaint, 4 csomag MDMA tablettát, 8 csomag amfetamint és 46 csomag marihuánát találtak. A kokain és a tablettát 1-1 kilogrammot, az amfetamin 8 kilogrammot, míg a marihuána 50 kilogrammot tett ki. A rendőrség technikusai több órán keresztül vizsgálták az autót.

A benne található kábítószer feketepiaci értéke több mint 367 millió forint.

Tico, a malinois kábítószerkereső kutya Forrás: police.hu

A szegedi nyomozók a 47 éves F. Józsefet jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg és kezdeményezték a letartóztatását, amit a bíróság el is rendelt.

Az autóban talált kábítószer Forrás: police.hu

Ha bűnösnek találják, akár 20 évig is börtöben maradhat, sőt, akár életfogytiglani büntetést is kaphat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!