A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A TEK kommandósai fogták el a családját évekig kegyetlenül bántalmazó férfit Óbudán - videó

kapcsolati erőszak Óbudán
Vágólapra másolva!
Egy férfi évek óta, rendszeren bántalmazta a párját és a közös gyereküket. Ez mostanra addig fajult, hogy kedden az esti órákban a Terrorelhárítási Központnak kellett elfognia a férfit, aki a fiával együtt elbarikádozta magát az otthonában. Az elfogás pillanatairól felvétel is készült.
Vágólapra másolva!

Egy 46 éves férfi 2020 ősze óta rendszeresen verte az élettársát, általában a kisgyerekük szeme láttára, de olyan is előfordult, hogy a gyereket is megütötte.

2023. január 17-én ismét megverte a párját, a rendőrséget az egyik szomszéd értesítette, miután meghallotta, hogy egy nő segítségért kiállt.

A rendőrökhöz odament a kétségbeesett anyuka, aki elmesélte, hogy a párja megverte, majd bezárkózott a fiúkkal együtt a lakásba.

A rendőrökkel is agresszívan viselkedett az apa, ezért értesítették a TEk-et, akikkel közösen hajnal fél 2-kor elfogták a férfit.

Erről felvétel is készült:

Az őrizetbe vett férfit testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszakkal, védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére elkövetett testi sértéssel, valamint kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják.

Az ügyészség a férfi letartóztatását indítványozta, mivel büntetett előéletű és jelenleg is folyik eljárás ellene, valamint az ügy bizonyítását is veszélyeztethetné.

Várhatóan a mai napon fog döntés születni a letartóztatásáról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!