A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Menekülés közben oszlopnak csapódott - a hátsó ülésen ült a barátnője, és a kisbabája - fotók

Budapest, 2023. január 12. Rendőrök elvezetnek egy férfit, akit elfogtak Budapesten, a IX. kerületben 2023. január 12-én. A rendőrök elől menekülő autós két parkoló autónak, majd villanyoszlopnak ütközött. Az Epreserdő utcában oszlopnak csapódó autóba hajtott a mögötte haladó járőrautó is. Kőbányai rendőrök igazoltatni akarták a személygépkocsi vezetőjét a X. kerületi Száva utcában, mert arról érkezett bejelentés, hogy a férfi egy nőt üldöz. Az autós a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva elhajtott, a rendőrök fényjelzést és szirénát használva követték. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Két parkoló autónak, aztán villanyoszlopnak ütközött egy rendőrök elől menekülő autós a IX. kerületben. A menekülő autóba, a karambol után egy másik, vétlen autós is belahjtott, aki már nem tudta elkerülni a a karambolt, és neki hajtott.
Vágólapra másolva!

A kőbányai rendőrök délelőtt akartak igazoltatni egy autóst, mert arról kaptak bejelentés, hogy a férfi egy nőt üldöz. Az autós a rendőrök szirénáját figyelmen kívül hagyta, és menekülni kezdett.

Miután a IX. kerületben villanyoszlopnak hajtott, megpróbált elfutni, de a rendőrök elfogták.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Mint kiderült a 29 éves férfinak nincs jogosítványa, ugyanis korábban eltiltották a vezetéstől, és rongálás miatt körözték.

Az autóban, amivel karambolozott, ült egy 20 éves nő és 9 hónapos kislánya. A nő ellen lopás miatt volt érvényben elfogatóparancs.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A gyereket a mentősök megfigyelésre kórházba vitték, a férfit és a nőt elfogták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!