A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaNorvégia-Magyarország
HUNPóta Georgina
10:00AsztaliteniszYu-Bin Shin-Georgina Pota
HUNTóth Krisztián
10:50CselgáncsKrisztian Toth-Alex Cret
HUNGercsák Szabina
10:50CselgáncsAoife Coughlan-Szabina Gercsak
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy
NyílNyíl

Véletlenül fejbe lőtte magát egy 16 éves fiú Budapesten

Vágólapra másolva!
Gumilövedékes pisztollyal lőtte fejbe magát egy 16 éves fiú a VII. kerületben - írja a Metropol. A lap szerint a fiú az otthonában próbálgatta a fegyvert a barátja társaságában, amikor elsült.
Vágólapra másolva!

– mondta a Borsnak kedd délután az aggódó édesanya, aki szerint a fiának semmi problémája nem volt az életben, így a szándékos öngyilkossági kísérlet lehetősége fel sem merült a családban.

A mentőket a vendég fiú értesítette.

Tibor a család állítása szerint nem került rossz társaságba, de azt nem tudják, hogyan szerezte a pisztolyt és a gumitöltetet.

A rendőrség közleménye

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, mivel a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. január 3-án 13 óra 16 perc körül egy VII. kerületi lakásban egy tizenéves fiú eddig tisztázatlan körülmények között fejbe lőtte magát egy gumilövedékes pisztollyal. A fiút a mentők kórházba vitték. A rendőrség a pisztolyt lefoglalta, az eset körülményeit pedig szakértők bevonásával vizsgálja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!