A halálba ugrott egy nyolcadik emeleti lakásból egy nő Nyíregyházán

mentő mentőkocsi mentőautó mentőszolgálat illusztráció
Vágólapra másolva!
Vasárnap hajnalban egy három gyerekes, ukrán nő kiugrott egy 8. emeleti lakásból Nyíregyházán. Az egyik házban dolgozó biztonsági őr szemtanúja volt mindennek – írta meg a helyi hírportál, a SZON.hu.
Vágólapra másolva!

Egy Ukrajnából menekült, háromgyerekes családanya vasárnap hajnalban kiugrott a 8. emeleti lakásból. A házban dolgozó biztonsági őr éppen az épület előtt volt, a hangokra élesen emlékszik.

„A puffanást ezután nyöszörgés, illetve nem sokkal később gyereksírás követte, így közelebb mentem.

– emlékezett vissza a férfi. Ezek után felhívta a 112-es segélyhívót, követte az mentők utasításait, de a nő nem sokkal később meghalt - írja a SZON.hu.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A nő egyik szomszédja ment le a gyerekekért. A férfi úgy tudja, hogy a férje Németországban dolgozik, ott talált munkát.

„A család úgy egy hete költözött ide a 4. szám alá, egyszer-kétszer láttam csak őket, rendes családnak tűntek, fogalmam sincs, mi vezethetett ahhoz, hogy az édesanya három gyermeke mellől levesse magát a mélybe.

Azt is hallottam, hogy Kárpátaljáról menekültek Nyíregyházára, a nő tökéletesen beszélt magyarul

- mondta a biztonsági őr, aki úgy tudja, hogy a gyerekek a nagyszüleikhez kerültek Vásárosnaményba.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!