Marco Rossi igazi ínyenc, amiben segítségére van pompásan főző nápolyi felesége, Mariella, és az édesanyja otthon, Druentóban. De nem csak az olasz ételeket kedveli, a Magyar Konyha interjújából kiderül, hogy az is, mit evett, amikor először járt Magyarországon a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
A piemonti, a délolasz és a magyar konyha mellett borokról, futballról, Magyarországról is szó esik, és
Az is kiderül, hogy melyik az a magyar étel nem kerül soha Marco Rossi asztalára.
A Magyar Konyha legújabb számából sokat megtudhatunk egy olyan zöldségről, amire kevesebb figyelem irányul – méltatlanul.
A sokszínű mángold nem csak egészséges, de széleskörűen felhasználható, amihez tippeket és természetesen recepteket is találunk a lapban.
De olvashatunk a mikrozöld- és csíratermesztéssel foglalkozó Hintalan családról, akik Magyarországon egyedülálló technológiával dolgoznak, és betekintést nyerhetünk Budapest nagykávéházainak múltjába és jelenébe is.
Találkozhatunk Pierre Hermével, Monsieur Macaronnal, a cukrászat Picassójával, Borbás Marcsi kedvenceivel, és Schäffer Erzsébet is mesél a hastáncosnő kásájáról a Magyar Konyha legújabb számában.