A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Őrjöngő férfihez hívtak rendőrt egy komáromi társasház lakói

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy férfi erőszakos volt a nagyszüleivel szemben, amiért testi sértés és más bűncselekmény miatt vádat emeltek ellene a Komáromi Járási Ügyészségen, ahol indítványozták letartóztatása meghosszabbítását.
Vágólapra másolva!

Január 19-én 18 óra és 20 óra 55 perc között a férfi abban a komáromi lakásban, ahol a nagyszüleivel lakik, részegen, késsel a kezében hőbörgött, öngyilkossággal fenyegetőzött, a nagyszüleit pedig halálosan megfenyegette.

A lakásban tönkretett egy ajtót, egy asztalt, aztán földhöz vágta a nagymamája mobiltelefonját, amin segítséget akart kérni. A telefon összetört. Egyre durvábban viselkedett.

Rátámadt 83 éves nagyapjára. Amíg az idős férf a kitört ajtót akarta felállítani, a férfi belerúgott az ajtóba, amitől nagyapja keze több helyen megsérült. Ezek a sérülések 8 napon belül gyógyultak meg. A rongálással 85 ezer forintos kárt okozott az időseknek. De ezzel még nem ér véget a történet a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség Origónak küldött levele szerint.

ököl illusztráció Forrás: pixabay.com

A férfi ugyanis kiment a lakóház lépcsőházába, ahol folytatta az őrjöngést, ordibált, a falat ütötte és befejelte a lépcsőház ablakát, ami kitörött.

A rongálással okozott kár 39.411,-Ft. A lépcsőházban lakók közül többen látták, mit tett. Elfogták a férfit, aki ellen testi sértés és más bűncselekmény miatt indult eljárás. A Komáromi Járásbíróság január 23-án egy hónapra letartóztatta. Az ügyészség indítványozta, hogy a járásbíróság a letartóztatást 2023. május 23-ig hosszabbítsa meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!