A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Nők tépték egymást egy tatabányai áruházban – videó

Vágólapra másolva!
Két nő támadott meg egy harmadikat az egyik tatabányai áruházban. A hajánál fogva rángatták, mire a nő elővette a fegyverét és elsütötte.
Vágólapra másolva!

A két nő 2022 májusában az egyik tatabányai áruházban beállt az egyik kasszánál lévő sorba, ahol az előttük álló nő éppen a szalagra pakolt. Az egyikük férje is pakolni kezdett a szalagra, mire a nő arra kérte, hogy várjon egy kicsit, ezért a férfi lepakolt onnan. Az egyik támadó ezt szóvá tette, mire a nő szidni kezdte.

Haragjában a támadó mellkason ütötte, majd a társa is odament és a hajánál fogva rángatni kezdte a nőt. Végül két férfi választotta szét őket.

A két támadó ezek után megint odament a nőhöz. Kiabálva szidták, majd mindketten felpofozták, mire a nő védekezésként megütötte az alkarjukat. Az egyik támadó ekkor a hajánál fogva megint rángatni kezdte a nőt, amitől mindketten elestek. A társa is rángatni kezdte a hajánál fogva.

A földön ülő nő ekkor kapta elő engedéllyel tartott gázfegyverét, és egy nem célzott lövést leadott, amire a támadók elengedték.

Az ügyészek garázdaság miatt emeltek vádat a két nő ellen, és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket pénzbüntetésre, így fizessenek meg a tettükért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!