Elképesztő részletek a nyíregyházi tömegverekedésről

Vágólapra másolva!
Ahogy az Origo is megírta, brutális tömegverekedés történt péntek este egy nyíregyházi éjszakai klub előtt. Az esetről videó is készült. Egyes értesülések szerint az egyik férfi a fél szemére akár meg is vakulhat - számolt be a friss részletekről a Blikk.
Vágólapra másolva!

A verekedés egy nyíregyházi szórakozóhely előtt robbant ki péntek este. Videó készült arról, ahogy a diszkó biztonsági őrei agyba-főbe vertek három másik férfit.

Információk szerint a szórakozóhely előtt egy 21 és egy 19 éves bokszoló fiú és az egyikük apja került összetűzésbe az őrökkel, akik nem akarták beengedni őket a buliba.

A helyszínen egy bokszert is találtak, továbbá kábítószer-fogyasztás gyanúja is felmerült az egyik fiatalnál. A verekedésben többen megsérültek: összesen három embert kellett kórházba szállítani. Az egyik kórházba szállított férfi fej-, mellkas-, és alsóvégtagi sérüléseket, a másik könnyebb fejsérülést, illetve bordatáji sérülést, a harmadik férfi pedig szemsérülést szenvedett.

Miután a helyszínen ellátták, kórházba szállították őket. A két fiatallal tartó apuka súlyosan megsérült, ahogy az egyik biztonsági őr is. A verekedés legsúlyosabb sérültje akár a fél szemére megvakulhat. A szórakozóhelyen többször is előfordult már hasonló eset. Az egyik ott dolgozó kidobó ellen már folyik egy eljárás egy korábbi verekedés miatt.

A rendőrség az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság és testi sértés bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.

– nyilatkozta egy biztonság technikai szakértő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!