Botrány: máris megjelentek a kétes amerikai szervezetek a baloldali tüntetések mögött

tüntetés, Hadházy Ákos, tanártüntetés, Karmelita, kordonbontás, Momentum, Gelencsér Ferenc, Bedő Dávid
Vágólapra másolva!
Döbbenetes részletek láttak napvilágot a hétfői tüntetés szervezésével kapcsolatban, a jelek szerint ugyanazok a szervezetek felelősek Magyarország felforgatásáért, amelyek a dollárbaloldalt támogatták a kampányban.
Vágólapra másolva!

Elképesztő információkra bukkant a Tűzfalcsoport a hétfői erőszakos tüntetésekkel kapcsolatban, amelyek szerint

ugyanazok az amerikai szervezetek állnak a jelenlegi tüntetések mögött, amelyek a kampányban is támogatták a baloldalt.

Kiderült, hogy a NoÁr-mozgalom ugyanazokkal az amerikai cégekkel dolgozik, amelyek érintettek a dollárbaloldal-botrányban. A támogató szervezetek között feltűnik a Dessewffy Tibor-féle DatAdat, miközben Molnár Áron kiadta a Korányi-féle ActionNetwork-nek azoknak a magyaroknak az adatait, akik azokat megadták NoÁr webshopjában, vagy regisztráltak a mostani tüntetésre. De a kampánytámogatás során lebukó Action Network felületén NoÁrék már több adománygyűjtést is szervezetek a mostani tüntetések kapcsán is.

Az infantilis, saját magát a baloldali médiában is megalázó Molnár Áron ezzel saját maga buktatta le mozgalmát, ráadásul szervezetének tulajdon weboldalán, szélsőséges és közönséges Antifa-csőcselékével együtt.

Az idegbeteg üvöltözéséről elhíresült, sorosista aktivista Molnár Áron már a baloldali ATV-nek is sok volt, amikor viccet csinált saját magából "Putyin beteg állatozásával". Fotó: Polyák Attila - Origo

Továbbá a Tűzfalcsoport kiderítette, hogy

az amerikaiak által kiépített hálózatot kihasználva a Tanítanék Mozgalom a NoÁr mozgalommal együtt gyűjti az adományokat, építi a weboldalt, petíciózza és szervezi a megmozdulásokat.

A Tanitanék statusztorveny.hu oldala ugyanis közvetlenül vezet át az Action for Democracy oldalára,

a weboldalra, amely 11 támogatótól kapott 4 milliárd forintos támogatást az Egyesült Államokból.

A Tűzfalcsoport már korábban is foglalkozott a NoÁr mozgalom finanszírozásával. A noÁr mi vagyunk! Nonprofit Kft. egy Molnár Tímea és Molnár Áron nevére bejegyzett társaság, mely a közhasznúsági jelentés szerint éves szinten 11 millió forintos bevételt termel. Az akkori adatok azt mutatták, hogy 1 főt foglalkoztatott a cég, és csak a tárgyi eszközökbe 131 milliót fektettek, miközben 142 millió forint volt a mérlegfőeszközük.

A hétfői tüntetés finanszírozása is jól mutatja, hogy a dollárbaloldalnak ebben a véres háborús helyzetben sincs más célja, mint Magyarország demoralizációja és destabilizációja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről