Példátlan baloldali gyalázkodás a pápa ellen

Vágólapra másolva!
Teljesítette a dollármédia újságírója, Tóta W. Árpád a hétvégére kapott feladatát: a pápát és a vallásos embereket szidta. "Gondolatmenetének" a lényege: a pápa nem hisz Istenben, és eleve, okos emberek nem lehetnek hívők. És persze Magyarországot is szidta.
Vágólapra másolva!

„Én azt gyanítom, a pápa maga sem hisz már régóta. Túl okos, túl művelt hozzá. Raniero Cantalamessa bíboros, XVI. Benedek apostoli prédikátora állapította meg, hogy az ateizmus a tanultak luxusa, azoké, akik a tanulásnak szentelhették életüket. A pápa ezek közé tartozik. A többieknek marad a vakhit" - ezt írta ki a személyes hazugságaival lebukott Szauer Péter lapjának, a hvg-nek a dolgozója a pápa Magyarországra érkezésének napján.

Később sikerült ezt fokozni, amikor úgy fogalmazott, hogy „jó embernek lenni hit nélkül is lehet. Azt hiszem, ennek Ferenc pápa a legjobb példája."

Majd boncolgatva annak kérdéskörét, hogy a mi is valójában a mi küldetésünk az isteni tervben, arra a következtetésre jutott: „Bebizonyítani, milyen szar hely is lehet egy ország, amely keresztényként ünnepelteti magát. Hogy nem Istenen múlik, hanem rajtunk".

Tóta W. Árpád dollárcseléd most a pápalátogatás kapcsán provokált Forrás: Facebook

Nem ez volt az első alkalom, amikor Tóta W. otrombán provokált a Szentatyával kapcsolatban. 2005-ben a régi Indexen nagypapaforma öregembernek nevezte II. János Pál pápát, aki éppen aznap halt meg.

Tóta W. Árpád jelenleg a dollármédia egyik lapjának, a hvg-nak az újságírója, Gyurcsány Ferenc támogatójaként ismert a közvéleményben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről