Halálos baleset az M1-esen, lezárták az autópályát Ausztria felé Károlyházánál

mentő mentőkocsi mentőautó mentőszolgálat illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy ember meghalt abban a balesetben, amely az M1-es autópályán történt az Ausztria felé vezető oldalon, Károlyházánál kedden kora reggel - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.
Vágólapra másolva!

Frissítés:

Feloldották a teljes útlezárást, a belső sávon megindult a forgalom az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán Károlyházánál, ahol korábban halálos baleset történt - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Korábban írtuk:

Egy ember meghalt abban a balesetben, amely az M1-es autópályán történt az Ausztria felé vezető oldalon, Károlyházánál kedden kora reggel - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Az Utinform azt írta, a 156-os km-nél megállították a forgalmat.

A rendőrség a forgalmat a 142-es jelű Lébény/Mecsér csomópontban letereli, de aki teheti, előbb, a 129-es jelű Győr nyugat M85-ös/85-ös főúti csomópontban tud letérni a pályáról, és az 1-es főúton kerülhet, visszatérni a 160-as jelű Mosonmagyaróvár csomópontnál lehet.

Szintén az M1-esen, az ellenkező, főváros irányába vezető oldalon, a bicskei csomópontnál baleset történt. A 39-es km-nél csak egy sáv járható, torlódik a forgalom.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!