Elkapott, megfenyegetett és megerőszakolt egy nőt egy külföldi Dabason

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Szexuális erőszak miatt indult eljárás a Dabasi Rendőrkapitányságon az ellen a külföldi férfi ellen, aki a gyanú szerint július 1-én megtámadott egy nőt a főút mentén. A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte a visszaeső nemi erőszaktevő letartóztását.
Vágólapra másolva!

Egy külföldi férfi, akinek nincs magyarországi bejelentett lakcíme, munkahelye és állandó jövedelemmel sem rendelkezik, szombaton a főút mentén gyalogolt, amikor meglátott egy fiatal, szintén gyalogoló nőt.

Először maga elé engedte, aztán hátulról lefogta a kezét és berángatta az út menti erdős, bokros területre.

A nő segítségért kiáltott, de a férfi megfenyegette, hogy ha nem hallgat el, megöli. Áldozata félelmében engedelmeskedett neki.

A támadó ezután többféleképpen megerőszakolta és aztán elsétált és magára hagyta a nőt.

Az áldozat másnap bement a helyi kapitánysára és magánindítványt terjesztett elő. Kiderült, hogy nem a nála próbálkozott először.

Megerőszakolt már más nőt is

és olyan áldozata is volt, akinél csak próbálkozott, de nem járt sikerrel.

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója meghallgatta a férfit, akinek az ügyészek a letartóztatását indítványozták, mivel a terhére rótt bűncselekmény jelentős tárgyi súlyára és a kiszabható büntés mértékére tekintettel a férfi megszökhetne, tanúkat befolyásolhatna vagy újabb bűncselekményt követhetne el, ha nem kerülne rácsok mögé. Közleményük szerint a bíróság elrendelte a letaróztatását augusztus 4-ig.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről