A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Egy család rabolt ki és vert meg egy szécsényi boltost

A bolt kamerájának a felvétele
Vágólapra másolva!
A bíróság elrendelte egy nógrádi testvérpárnak és az egyikük fiának a letartóztatását, miután csoportosan raboltak ki és vertek meg egy szécsényi boltost.
Vágólapra másolva!

Egy 32 és 31 éves testvérpár, az egyikük fia és még 10 családtagjuk augusztus 4-én bementek egy szécsényi üzletbe, ahol szétszóródtak, hogy a tulajdonos és a pénztáros figyelmét eltereljék. A 14 éves fiú megpróbált eltenni a kabátjába két napszemüveget, de ezt a tulajdonos észrevette és felszólította a fiút, hogy hagyja el a bolt, a fiú azonban ezt nem tette meg, így a tulajdonos megpróbálta elvenni tőle a szemüvegeket.

Ekkor a fiú lefogta és többször megcsavarta a férfi kezét, valamint nyakon is ütötte, miközben a családtagjai körbevették őket és lökdösni kezdték a férfit.

A tulajdonosnak nehezen, de sikerült kiterelnie a tömeget a boltból, majd megpróbálta bezárni az ajtót, azonban ekkor a feldühödött tömeg befeszítette az ajtót, rángatta a kirakatot, megdobálták a férfit és veréssel és gyilkossággal fenyegették.

A tulajdonos paprikasprayvel próbálta megfékezni őket.

A bolt kamerájának a felvétele Forrás: Ügyészség

Ekkor a testvérpár és a fiatalkorú, valamint egy gyermekkorú társuk nekitámadtak a férfinak, a bolt hátsó részébe lökdösték, ahol megverték.

Az eseményeket észrevette egy ember, aki bement a boltba, megvédte a tulajdonost és kihívta a rendőrséget. A fiatal fiú ellen rablás, valamint – anyjával és annak testvérével együtt – csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat az ügyészség indítványára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!