A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

HírTV reggeli Napindító ajánló

HírTV Napindító
HírTV Napindító
Vágólapra másolva!
Összefoglaljuk a HírTV reggeli Napindító című műsorának holnapi tartalmát. Az adás segít képbe kerülni a legaktuálisabb közügyekkel.
Vágólapra másolva!
HírTV Napindító Forrás: Origo
  • Somkuti Bálint jelentkezik a jelenlegi orosz-ukrán hadihelyzettel, elemzi azt és friss híreket, újdonságokat mond.
  • Bidló Gábor, a Budagabona ügyvezetője beszél a jelenleg égető gabonakérdésről, vagyis az ukrán gabona útjáról és hatásáról a nemzetközi és hazai piacra.
  • Dunda György tudósít a Magyar Nemzettől a Kárpátaljáról szóló legfrissebb hírekről.
  • Edmund Bartlettel, a jamaikai turisztikai miniszterrel arról lesz szó, hogy tetszik a magyar főváros, hogy érzik magukat nálunk atlétáik, kiemelkedő eredményeiknek mi a titka és hogyan ajánlaná Jamaikát, mint turisztikai célpontot.
  • Zsiros Misi az Atlétikai VB heddigi helyzetét foglalja össze.
  • Téglássy Kristóf Drogkutató Intézet stratégiai igazgatója a német drogrehabilitációs törekvések káros hatásáról beszél majd.
  • Hajós István biztonsági szakértő és Vojvoda György a Magyar Mauythai Szövetség főtitkára a békéscsabai gyilkosság újabb részleteit elemzi. Ott volt ugyanis az áldozat kocsijában a testpajzs, ami megvédhette volna, amikor két őrjöngő építőmunkás miatt hívták ki Szabó Sándor biztonsági őrt, az ökölvívó-válogatott korábbi edzőjét egy békéscsabai hotelhez kedden este. Majd a kialakult dulakodás során egyikük, a kőművesek vezetője, szurkálta halálra a volt sportolót. A Napindító információi szerint az áldozat ismerte a támadóit, és bízhatott benne, hogy békésen sikerül rendezni az ügyet, ezért nem vitte magával a kocsijából az ott lévő testpajzsot. Az elkövető annyiszor szúrta meg, hogy egyértelműen az emberi élet kioltása volt a célja.
  • Regős Judit, családi tanácsadó pedig az iskolakezdés előtti utolsó napokban a sulira hangolódásról mesél.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!