Menczer Tamás: A dollárbaloldalnak ezért nem tetszik a nemzeti érdekekért való küzdelem

Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, DK, Demokratikus Koalíció, Március 15., beszéd, Egyetem tér, 2023.03.15.
Vágólapra másolva!
A magyar emberek döntését mindenkinek tiszteletben kell tartania! A magyar érdekekért pedig mindig ki fogunk állni – jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára a Facebook oldalán közzétett bejegyzésében. Menczer Tamás üzent a baloldali politikusoknak.
Vágólapra másolva!

– írja legújabb bejegyzésében az államtitkár. Menczer Tamás hozzátette: az ő felfogása szerint, ha valaki Magyarország külügyminisztere volt, mint Jeszenszky vagy Balázs, akkor tiszteletet érdemel. Hozzáfűzte:

Menczer Tamás azt is írta, hogy szörnyű nehéz lehet ezeknek a balliberális uraknak annyi tudást, tapasztalatot, világlátottságot egy egész életen át hordozni. Kár, hogy a magyar érdek képviselete mindebbe nem fért bele. Az már túl provinciális és avítt számukra. Leszögezte:

Menczer Tamás arról is írt, hogy

A végén egy utóiratot is hagyott:

A magyar emberek döntését mindenkinek tiszteletben kell tartania! A magyar érdekekért pedig mindig ki fogunk állni. És harcolni is fogunk értük, ha kell. Ugyanis mi egy ezeréves államisággal rendelkező nemzet, ország vagyunk. Nem mások bokszzsákja, ahogy ez 2010 előtt volt. Az az idő elmúlt

– rögzítette a külügyminisztérium államtitkára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!