A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Földön húzta az idős asszonyt a kecskeméti rabló

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A kecskeméti férfi egy 78 éves asszonyra támadt rá Kecskeméten. Meg akarta szerezni a táskáját, azonban az asszony nem engedte el, ezért a rabló a földön húzta. Végül a táska füle elszakadt, így a férfi megszerezte.
Vágólapra másolva!

Egy idős asszony tett bejelentést a rendőrségen március végén, mert kirabolták. Éppen hazaért a lányától, amikor a társasház ajtajánál mögé lépett egy férfi és megrántotta a kezében lévő táskát.

Az asszony elesett, de nem engedte el a táskát, ezért a rabló húzni kezdte a földön.

Végül a táska füle leszakadt, a rabló pedig elmenekült vele.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A 78 éves asszony kiabálását ketten is meghallották, akik még látták a rablót. A rendőrök a személyleírások alapján keresni kezdték a férfit a környék térfigyelő kameráin.

A felvételeken jól látszott a férfi, akit a rendőrök felismertek, mert több eljárás is folyt már ellene.

A rendőrök kimentek a 36 éves férfi lakásához, de nem volt otthon. A rabló megtudta, hogy keresik, ezért feladta magát. A kihallgatása közben eleinte tagadta a rablást, később azonban beismerte.

Elmondta, hogy a táskát egy bokorba dobta mert értéktelen volt neki. A rendőrök mostanra befejezték a nyomozást, az ügy iratait pedig elküldték az ügyészségnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!