A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Pankotai Lili az RTL Klub bulvárműsorában szónokolt

Tüntetés, demonstráció, tanár-diák tüntetés, diáktüntetés, tanár, diák, Egységes Diákfront, PDSZ, Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, menet a Szent István Bazilikától, Budapest, 2023.05.03.
Pankotai Lili
Vágólapra másolva!
A trágár tiniaktivista most az RTL Klub reggeli bulvárműsorában próbálta kifejezni zavaros gondolatait. Hiába az alákérdezés, sok építőjellegű dolgot nem tudott mondani Pankotai, csak annyit tudhattunk meg, hogy nagyon elfáradt, ezért az érettségi után (ha idén sikerül neki), akkor egy évet szeretne pihenni, nem megy egyetemre.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub reggeli bulvárműsorába hívták meg a baloldali tüntetések celebét, Pankotai Lilit. Az aktivista trágár beszédeiről híresült el, nem rég pedig ezért még kitüntetést is kapott Soroséktól.

A Soros-féle TASZ díjazta minősíthetetlen stílusát.

Erről is kérdezték Pankotait az az RTL Klub csekély nézettséggel futó, lassan érdektelenségbe fulladó, bukott reggeli bulvárműsorában, ahol elmondta, hogy

bár nem tudta, hogy ő nyer, mindenféle szerénység nélkül azért előre megírta a köszönőbeszédét.

Azt nem tudjuk, ebben milyen káromkodások hangozhattak el.

A tiniaktivista Pankotai mögött egyébként rendszeresen feltűnnek a dollárbaloldal politikusai, sőt, a dollárbaloldal egyik fontos háttérembere, Somogyi Zoltán is. Nyilvánvalóan van honnan ihletet merítenie magvas gondolatainak.

Pankotai Lili és Somogyi Zoltán Forrás: Bohár Dániel Facebook-oldala

Somogyi Zoltán a Political Capital egyik alapítója, de a neve egyébként több helyről is ismerős lehet, legyen szó a dollárbaloldali tüntetésekről, az amerikai nagykövetség háborúpárti plakátkampányáról vagy éppen a Jobbik tisztára mosására tett kísérletről. A szociológus korábban volt már SZDSZ-párttag, Gyurcsány-tanácsadó, sikertelen MDF-es kampányfőnök, ATV-műsorvezető, de Márki-Zay Péter bukott próbálkozása során is találkozhattunk a nevével.

Visszatérve Pankotai újabb szereplésére, a bulvárműsorban celebkedve arról is beszélt, mennyire felháborította, hogy a tanév elején először csak ideiglenes órarendet kaptak. Ez egyébként nem rendkívüli, a tanév elején a tanároknak még több értekezletük van, sok mindent át kell tekinteni, különböző időpontokban tartanak évnyitókat, semmi meglepő nincs abban, ha az első héten még nem tisztul le a végleges órarend.

Pankotai szerint viszont ez önmagában elég lenne egy nyugati országban (!) ahhoz, hogy „lángoljon a főváros”.

Érdekes kifejezés – a lángoló fővárosokról nem épp a békés tüntetések jutna az ember eszébe, sokkal inkább például az erőszakban torkolló franciaországi zavargások.

A legérdekesebb azonban, amit az aktivista elmondott, hogy

nagyon elfáradt.

Pankotai idén fog érettségizni, már ha sikerül neki, tavaly ugyanis a sok aktivistáskodás miatt elhalasztotta a vizsgáit, egyes információk szerint nem is vehetett volna részt rajtuk, mert annyit hiányzott. Most azonban elmondta, hogy

annyira elfáradt az elmúlt időszakban, hogy érettségi után nem megy egyetemre, főiskolára, mert pihennie kell.

Mindenkit elszomorítva pedig arról is beszélt, hogy

ha egyetemre megy, akkor is majd külföldre, és nem tudja, hogy egyáltalán valaha visszatér-e Magyarországra.

Minden esetre ehhez előbb le kellene végre érettségiznie, és fel is kellene, hogy vegyék az egyetemre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!