A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Kiraboltak egy pénzszállítót Debrecenben – videó

pénzszállító rablás Debrecenben
Az egyik grúz férfi
Vágólapra másolva!
Két grúz férfi megtámadott egy férfit, akitől ellopták a táskáját. Nem sokkal később az egyik férfi, három társával együtt kirabolt egy pénzszállító autót Debrecenben, ezzel majdnem 54 millió forintot szerezve. A két férfi ellen vádat emelt az Ügyészség, társaikat még keresik.
Vágólapra másolva!

2018. március 26-án egy pénzváltóban dolgozó férfi autóval ment munkába Nyíregyházán, amit egy parkolóban hagyott.

Amikor este 6 órakor visszament két grúz férfi és egy ismeretlen társuk az autójukkal mellé állt, majd ketten kiszálltak, elvették a férfi táskáját és átkutatták az autóját.

A férfi megpróbálta visszaszerezni a táskáját, de a rablók rátámadtak és elmenekültek. 80 ezer forintot vittek el tőle.

Az egyik grúz férfi Forrás: police.hu

A fiatalabb grúz férfi 2019. október 7-én reggel három ismeretlen társával egy debreceni bevásárlóközpontba ment, ahova akkor érkezett meg egy pénzszállító. A pénzszállító autóban ülő két férfinak az volt a dolga, hogy egy pénzváltóból a bankba vigyen majdnem 54 millió forintnyi készpénzt. A két férfi a pénzt két szállító zsákba tette, majd visszaültek az autóba.

Ekkor támadtak rájuk a rablók, az egyikük megütötte a sofőrt, aki védekezni kezdett, ezért a támadó a lábánál fogva kirángatta az autóból.

A férfi felállt és próbált ellenállni, de nem sikerült nekik, a rablók elmenekültek a zsákmánnyal. Menekülés közben többször autót cseréltek.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség a két grúz férfival szemben csoportosan elkövetett rablás, a fiatalabb ellen továbbá csoportosan, bűnszövetségben elkövetett rablás miatt emelt vádat.A vádiratban mindkét rablásban részt vevő férfival szemben 10 év, társa ellen 5 év fegyházbüntetés kiszabását és azt indítványozta, hogy a törvényszék egyiküket véglegesen, társát 10 évre utasítsa ki Magyarország területéről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!