A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Kriptocsalás, roncsderbi és ormányos medve etetése a mai HírTV Radar c. műsorában

állatkert, london, mérés, január, súly, magasság, állatok, állatmérés
London, 2019. augusztus 22. Ormányos medve testsúlyát méri egy gondozó a Londoni Állatkert évenkénti állatmérésén 2019. augusztus 22-én. Ilyenkor az állatkert minden lakójának leveszik a méreteit, megállapítják a súlyát, a mérések eredményeit pedig felviszik a világ állatkertjeinek közös adatbázisába, a Zoológiai Gyűjteménykezelési Információs Rendszerbe (ZIMS). MTI/EPA/Andy Rain
Vágólapra másolva!
Összefoglaljuk és ajánljuk a HírTV Radar című műsorának mai tartalmát. A 17:30-kor kezdődő riportműsor, ami ezen a linken élőben, de egy órás, késleltetett formában is nézhető, egyébként izgalmas témákkal és megközelítéssel próbál a hétköznapi embereknek segíteni olyan problémák feltárásával és megoldásával, amelyek a nagyközönséget érintik.
Vágólapra másolva!

MERÉNYLET - kedden korán reggel meglőtték és elfogták a hétfői terrortámadás elkövetőjét egy kávézóban, aki hétfőn, este 7 óra körül két embert megölt, egyet pedig megsebesített Brüsszelben.

IZRAEL - Mind a két fél számára vérfürdővé válhat Izrael szárazföldi hadművelete Gázában- ezt jósolják az elemzők. Az invázió még mindig nem indult meg. A határ túloldalán izareli túszok, ismeretlen alagútrendszerek és egy elvakult terrorszervezet, a Hamasz várja az Izraeli Védelmi Erő egységeit. Izrael szövetségesei pedig nem sürgetik az akciót.

KRIPTOCSALÁS - Ezúttal a Kriptovaluta csalók után indult a Nemzeti Nyomozó Iroda. A budapesti székhelyű, illegális tevékenységet végző cég mögött két nő és egy férfi állt, míg az üzletből befolyt összegek tisztára mosását egyikük unokahúga végezte egészen október 9-ig, amikor is mind a négy elkövetőt elfogták.

RONCSDERBI - Bizonyított tény, hogy az autó egy igazi státusz szimbólum a Z generáció számára, ugyanis az 1995 után születettek negyede autózik naponta. Éppen ezért nagy figyelmet fordítanak arra, hogy vigyázzanak a járműveikre. Most ellátogattunk egy olyan helyre, ahol az ember nem szívesen lenne karosszérialakatos, ez pedig egy igazi roncsderbi verseny.

NOB-TAG - A Nemzetközi Olimpiai Bizottság állandó tagja lett Fürjes Balázs, miután a szervezet Mumbaiban zajló közgyűlése a végrehajtó bizottság szeptemberi javaslatának megfelelően kedden megválasztotta a posztra. Gyulay Zsoltot a Magyar Olimpiai Bizottság elnökét kérdeztük a sikerről.

BEHAJTÁS - Több száz esztendős hagyomány a Behajtás a hajdúnánási Kendereskertben. Ezen a napon a birtok megtelik élettel, több száz ember együtt ünnepli a gulya életének ciklusváltását és emlékezik meg a közösség a hagyományairól.

ÚJ SPORTÁGAK - Új sportágak az olimpia programján. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság közgyűlése megszavazta Los Angeles javaslatát, így 2028-ban a flag football, a krikett, a lacrosse, a fallabda, valamint a baseball, illetve női változata a softball ugyancsak szerepelni fog az ötkarikás játékokon. Ezzel akár rekordszámú sportágban oszthatnak majd érmeket.

ROBIRTOK - Állatkert lett a Robirtok! A Budapest agglomerációjában lévő családi birtok különlegessége, hogy a látogatók bemehetnek az állatokhoz, a gondozókkal együtt etethetik még a vadabb élőlényeket is, mint például az ormányos medvéket.

HUCUL MÉNES - Az Aggteleki Nemzeti Park sokrétű tevékenységet végez. Az egyik feladatuk hazánk legnagyobb hucul ménesének kezelése. A szívós, kis termetű lovak csodálatos környezetben töltik mindennapjaikat és a jó körülményeket az állomány évről-évre sok csikóval hálálja meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!