Beteg nyugdíjasoktól csalt ki milliókat egy budapesti nő

Pénz forint magyar
A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
A 32 éves, budapesti nő több idős, és mentálisan beteg férfit vert át, hogy pénzt és drága telefont szerezzen tőlük. Olyan is előfordult, hogy felment az egyik férfi lakására és lopott tőle. 
Vágólapra másolva!

Egy idős férfi tett feljelentést 2021 januárjában a X. kerületben, mert

egy nő többször kért tőle kölcsön pénzt, végül a bankszámláján lévő több mint 1 millió 100 ezer forintját elcsalta tőle.

A nyomozás során a rendőrök kiderítették, hogy a nő egy másik, szintén mentálisan beteg idős férfit vett rá arra, hogy előfizetéssel több drága mobiltelefont is vegyen neki, összesen több, mint 1,3 millió forint értékben.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Mint kiderült, J-né D. Julianna 2019-ben Kőbányán ismerkedett meg egy idős férfival, akinek felment a lakására, majd figyelmetlenségét kihasználva ékszereket és pénzt lopott.

Ezután elhitette a férfival, hogy szereti, így az mobiltelefonokat, előfizetéseket és tableteket vásárolt neki, emellett a nő különféle ürügyekkel többször pénzt kért tőle és a fiától, illetve 2020 januárjában kilopta a férfi pénztárcájában lévő pénzt.

A rendőrök a 32 éves nőt csalás és lopás miatt hallgatták ki, nem ismerte el a bűnösségét. A rendőrök befejezték a nyomozást, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!