Itt a bizonyíték: Bepánikolt a brüsszeli elit! - videók

BRUSSELS - COVID-19 19 barrier barričre belgique belgium brussels bruxelles commission corona coronavirus covid covid-19 de distance distanciation distancing epidemia europa europea europeen europeenne europeennne européenne for geste gestes masks masque
Covid-19 crisis in Brussels, Belgium. Crise de la Covid-19 ŕ Bruxelles. (Photo by Martin Bertrand / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP)
Vágólapra másolva!
Megrettentek a globalisták a közelgő európai parlamenti választások miatt, ezért addig még amit lehet át akarnak tolni az uniós döntéshozatalon.
Vágólapra másolva!

Megrettentek a globalisták a közelgő európai parlamenti választások miatt, ezért addig még amit lehet át akarnak tolni az uniós döntéshozatalon – mondta el Az Igazság órájában az Alapjogokért Központ és a Hír FM közös műsorában Dornfeld László. Ezek közé tartozik például a migrációs paktum – húzta alá a központ vezető elemzője. A globalisták azt akarják elérni, hogy egy nekik tetsző kényszerpályára állítsák az EU-t, amelyen már a választások után sem lehet változtatni, bebetonozva így a saját hatalmukat.

Az úgynevezett tizenkettek európai uniós reformtervével kapcsolatban Dornfeld László elmondta: az állítólagosan független személyek közül többen kötődnek Soros Györgyhöz és birodalmához. Szikra Levente kifejtette: a terv egyik legabszurdabb eleme az, hogy ha egy jogállamisági eljárást nem tudnának lezárni öt éven belül, akkor az érintett tagállamot automatikusan elítélnék.

Egészen bizarr, ugyanakkor páratlan politikai teljesítmény, hogy Gyurcsány Ferenc (ez a végtelenül unszimpatikus és kártékony figura) több, mint 20 éve ott van a baloldal legfontosabb vezető között – fejtette ki Koskovics Zoltán. Az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője hangsúlyozta: az elmúlt több, mint 10 évben a DK elnöke vezette és vezeti azt a baloldalt, amelyik majdnem annyira gyűlöli Gyurcsány Ferencet, mint a kormánypárti szavazók. Ez párját ritkító politikai teljesítmény.

Kobza Miklós, az Alapjogokért Központ kreatív vezetője szerint Gyurcsány kicsit olyan az ellenzéknek, mint a Sztálin-szobor, van, aki félve nézegeti, van, aki kerülgeti, van aki gyűlöli, és van egy klikk, aki rajongja, ő meg ott áll a talpazatán. Hogy mikor fog ledőlni, azt nem tudni, de az biztos, hogy mint a Kisgömböc, most vadászni indult. Előbb-utóbb le fogja tuszkolni a sok kis maradék baloldali pártot. Meg fogja valósítani, hogy egy nagy demokrata párt álljon szembe a jól szervezett és egységes jobboldallal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!