A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Karácsony nem bánta meg a prémiumok jóváhagyását, és még az M1 riporterét is félrelökte - videó

Vágólapra másolva!
A főpolgármester nem bánta meg, hogy nagy összegű prémiumokat osztott ki, legalábbis a sajtósa válaszából ez derült ki, ugyanis Karácsony Gergely nem válaszolt a kellemetlen kérdésekre, sőt az M1 riporterét odébb is lökte.
Vágólapra másolva!

Mint ahogyan arról a Magyar Nemzet beszámolt, két nap leforgása alatt csaknem háromszázmillió forintot osztott szét prémiumként Karácsony Gergely. A lap információi szerint a folyton pénzszűkét emlegető

Karácsony titokban csaknem ötven vezetőnek hagyott jóvá egyenként is milliós extra juttatásokat.

A BKK és a BKV vezetői hatalmas, több esetben csaknem tízmillió forintos prémiumot vehetnek fel, de a közlekedési cégek vezetői mellett, a fővárosi közműholding első embere, Mártha Imre is zsebre tehet 7,842 millió forintot prémium gyanánt, sőt a Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. vezérigazgatója is 9,48 millió forintot vihetett haza. Barts J. Balázs az egyik főszereplője volt a Városháza-botránynak, ezt követően pedig még fegyelmit is kapott.

Karácsony nem bánta meg a prémiumok jóváhagyását.

A főpolgármester szerdán reggel a CEU-ra érkezett, ahol beszédet mondott a Budapest Fórumon, itt szerette volna megkérdezni ebben a témában több újságíró is, azonban Karácsony egy szót sem mondott a feltett kérdésekre. Helyette az egyik sajtósa annyit mondott, hogy Karácsony nem bánta meg, hogy ekkora prémiumot osztottak ki. Ezt követően a főpolgármester az M1 riporterének, Császár Attilának lefogta a kezét és félrelökte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!