A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Brutálisan megverte két ismerősét egy borsodi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy borsodi férfi együtt italozott több ismerősével is az egyik helyi kocsmában. Amikor az egyik ismerős és a barátja hazaindultak, a férfi rájuk támadt. Az egyiküket ellökte, aki ezek után fel sem tudott állni, a másikat pedig többször megütötte ököllel.
Vágólapra másolva!

A férfi februárban egy borsodi kisváros sörözőjében italozott együtt több emberrel. A társaságól az egyik ismerőse és barátja hazafelé indultak.

Már az udvaron voltak, amikor a férfi egyiküket két kézzel fellökte úgy, hogy fel sem tudott állni.

A barát a pultosnő segítségével kihúzták a kerítéshez. A férfi viszont a barátba is belekötött, dulakodni kezdtek, majd többször ököllel megütötte. A földön fekvő ismerős rászólt a férfira, de ő tovább ütötte a barátot, aki ráesett a fekvő ismerősre.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az ellökött férfinak több csontja is eltört, kórházba kellett vinni. Egy év múlva derül ki, hogy kialakul-e nála maradandó fogyatékosság. A barátja könnyebben sérült meg.

Az ügyészség súlyos testi sértés és garázdaság miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje pénzbüntetésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!