A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elképesztő dolgot állít a népszerű stand upos, Lakatos Laci

Vágólapra másolva!
A tolerancia fontossága volt a téma a YuoTube-on futó Vaker című műsorban, amelynek legutóbb a népszerű stand upus, Lakatos Laci is vendége volt, aki egyrészt, most megmutatta, hogy nem csak humoros oldala van. Azután pedig megdöbbentő kijelentéseket tett.
Vágólapra másolva!

„Elképesztő, hogy az emberek, hogy viselkednek, és hogy viszonyulnak egymáshoz. Ugyanez igaz az emberek öltözködéséről is. És kimondom a meztelenkedésre is" - ezt mondta Nagy Melanie, G.w.M volt felesége Mágó Károly YouTube-műsorában.

A műsorban kéthetente a romákat leginkább érintő témákat beszélik át a résztvevők.

A műsor vendége volt a legutóbbi alkalommal az ismert stand upos, Lakatos Laci, aki ezúttal egyáltalán nem a humoros oldalát mutatta meg.

Farkas Mihály cimbalomművész erre reagálva elmondta, hogy szerinte ez nagy baj lenne, mert a film rendezője, Emir Kusturica, egy intelligens szűrőt tett az egész filmre. Ráadásul a filmnek pozitív üzenete volt, mindenki nevetett rajta, mi is nevettünk rajta - mondta.

Ahogy szerinte abban sem volt semmi bántó, amikor a 40-es, 50-es években készült magyar filmekben a zenészeknek azt mondták, hogy „húzd rá cigány!"

Budai Klára szociológus a műsorban elmondta, hogy nagyon veszélyes tud lenni, ha bizonyos társadalmi rétegek, az ismertség ízét megérzik a közösségi oldalakon, főleg, ha azzal pénzt is tudnak keresni.

Daróczi Tímea protokollszakértő szerint ahhoz, hogy

valaki elfogadó tudjon lenni, először neki, magának kell nyitnia mások felé.

A Virtuózok című tehetségkutató műsor korábbi győztese, Kökény Tamás, szerint a tolerancia a karrierje szempontjából sem lényegtelen.

A teljes műsort itt nézheti meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!