A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Katona József Színház-botrány: miért kapnak olcsóbban jegyet a Gyurcsány-párt tagjai?

Máté Gábor egyetemi tanár Foglalkozás FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré művész rendező SZEMÉLY színész
Budapest, 2016. március 23. Máté Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, egyetemi tanár, érdemes művész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Bodnár Erika Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes- és kiváló művész szerepeit idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
A "gyurcsányista pártkatonáknak" már a színház is olcsóbb? - tette fel a kérdést a Fidesz budapesti szervezete hétfőn a Facebookon.
Vágólapra másolva!

A Fidesz Budapest közösségi oldalán olvasható bejegyzésben azt kérdezték, hogy vajon a Gyurcsány-Karácsony-paktum része volt-e a kedvezményes színházjegy is.

Máté Gábor Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Karácsony Gergely Budapestjén", az adófizetők pénzéből fenntartott fővárosi Katona József Színház olcsóbban adja a belépőjegyet annak, aki a Gyurcsány-párt tagja.

- fogalmaztak.

Mint írták, utoljára a jobb- és baloldali állampárti diktatúrák csináltak olyat, hogy párttagkönyvvel még színházba is olcsóbban jártak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!