A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Ajánló a HírTV Radar című műsorából

HírTV Radar
HírTV Radar
Vágólapra másolva!
Összefoglaljuk és ajánljuk a HírTV Radar című műsorának mai tartalmát. A 17:30-kor kezdődő riportműsor, ami ezen a linken élőben, de egy órás, késleltetett formában is nézhető, egyébként izgalmas témákkal és megközelítéssel próbál a hétköznapi embereknek segíteni olyan problémák feltárásával és megoldásával, amely a nagyközönséget érinti.
Vágólapra másolva!

LÖVÖLDÖZÉS PRÁGÁBAN - A cseh miniszterelnök nemzeti gyásznapot hirdetett Csehországban a csütörtök délutáni egyetemi lövöldözés áldozatainak tiszteletére és a részvét kifejezésére.

EXKLUZÍV INTERJÚ MARCO ROSSIVAL - Magyar állampolgárság, csoportelsőként az Európa-bajnokságon és a karácsonyi ünnepek családi körben. Többi között ezekről a témákról is beszélt Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Hír TV-nek adott exkluzív interjújában.

ELŐTÉRBEN A KÉZMŰVESEK - A budapesti Szent István Bazilika Lovagterme idén is otthont ad a Betlehemi Jászol Kiállításnak. A Magyar Kézművességért Alapítvány 30. alkalommal hirdette meg pályázatát, amire hivatásos és amatőr művészek, gyermekcsoportok készítettek szebbnél szebb betlehemi jászlakat. Illés Peti most az 1905-ben felszentelt bazilikában járt.

ÜNNEPI KÉSZÜLŐDÉS NÉPMŰVÉSZ SZEMMEL - Hogy készül a három kiváló művész és a képzőművész a karácsonyra? Milyen népdalok, népszokások veszik körbe az ünnepet, és milyen népviselet hordtak régen? Ennek jártunk utána.

MINDENKI KARÁCSONYA - A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat partnereivel 300 hátrányos helyzetű gyermeknek segít. A Budapesti Operettszínház művészeinek ünnepi műsorán jártunk.

NINCS KARÁCSONY DIÓTÖRŐ NÉLKÜL - Két éve mutatták be Pécsett Csajkovszkij balettjét a Diótörőt. A produkció a Pécsi Balett, a Pannon Filharmonikusok és a Bóbita Bábszínház közös produkciója. Az előadás hatalmas siker, a jegyeket hónapokkal kezdik árulni, és pár óra alatt el is fogynak. Nincs ez másként idén sem, sőt a most hétvégi 4 előadásra hamis jegyek is forgalomba kerültek

DEBÜTÁLT HEVESI TAMÁS ÚJ VIDEOKLIPJE - Ön hányszor ad hálát mindannak, amije van? Erre a kérdésre emlékeztet Hevesi Tamás egy pár éves dalának újra hangszerelt változata, és az ahhoz született új videoklipje. Akárhányszor is, halván ezeket a szívmelengető sorokat és képeket: remélhetőleg köszönetet mondanak mindennek, ami körülveszi Önöket - főleg így Karácsony és az új év előtt.

KARÁCSONYI ÜZENET SZÁSZ EMESÉTŐL - Ahogy azt ígértem, ma egy újabb karácsonyi üzenetet mutatunk meg Önöknek. Most az olimpiai bajnok párbajtőrvívó Szász Emese gondolatait ismerhetik meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!