A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megcsúszott, majd frontálisan ütközött egy kamion Berhidánál - videó

Vágólapra másolva!
Súlyosan megsérült egy fiatal lány, amikor szemből beléjük hajtott egy megcsúszott kamion a Berhida felé vezető úton. A balesetet okozó férfi felfüggesztett fogházbüntetést kaphat.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint az ötvenes évei végén járó baranyai férfi 2023. május 3-án kora reggel, esős időben, egy kamion Királyszentistván felől Berhida irányába tartott, azonban egy jobbra ívelő kanyarban túl gyorsan hajtott ezért a pótkocsi a nedves úton megcsúszott és átsodródott a jobb oldali sávba, ahol az éppen szemből, szabályosan érkező autónak csapódott. A vétlen sofőr semmit sem tudott tenni a baleset elkerülése érdekében. 

A jobb oldali ülésen ülő utasa, egy fiatal lány azonban a baleset során maradandó fogyatékossággal járó csigolyatörést szenvedett.

Az ügyészség a férfival szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát és abban felfüggesztett fogházbüntetést, emellett pénzbüntetést és járművezetéstől eltiltást javasolt a Veszprémi Járásbíróságnak.

Szlovákiában sajnos nem élte túl a balesetet az a férfi, aki szintén egy kamionnal ütközött. A tragikus baleset a szlovákiai Rózsahegyen történt. A fiatal férfi autójával eddig ismeretlen okokból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy kamionnal.

Az eset során az autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. 

A kamion sofőrjének szervezetében nem mutattak ki alkoholt. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit - írta a Paraméter.

Halálos közlekedési baleset történt Bihar megyében is egy hete. Akkor is egy autó és egy kamion ütközött össze, az autó sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Nemrég Budapesten ütközött egymásnak frontálisan két autó. A kisteherautó és egy autó a Budapest tizenötödik kerületében, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Városkapu utca közelében ütközött egymásnak. 

Mindkét autóba beszorult egy-egy ember, őket a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítő-vágóval mentették ki. 

A balesetben két ember megsérült - írja a Katasztrófavédelem.

A mentésről készült fotógaléria ide kattintva érhető el. A Városkapu utca közelében februárban is történt egy tömegbaleset, egymásba futott hat autó. Kedden reggel pedig összeütközött egy autó és egy kamion az M0-ás autóúton. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!