A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szégyenfal: Bangóné, Márki-Zay és Magyar Péter

Magyarpéter, Magyar Péter
Fotó: Youtube
Vágólapra másolva!
Emberi méltóságában sértett meg több millió embert Magyar Péter. A dollárbaloldal új figurája átlépte azt a képzeletbeli határvonalat, amit ha átlép egy ember, akkor számára többé nincs visszaút. Soha nem lehet megbecsült, komolyan vehető politikus, kiiratkozik ebből a ligából örökre. Magyar a tiszaföldvári fórumán a következőt mondta: „Mostanában már ciki fideszesnek lenni, kihaló állatfajta.”
Vágólapra másolva!

Hallottunk már hasonlót. Előbb a szocialista Bangóné szájából, 

amikor élő adásban patkányozta le a Fidesz szavazókat, 

majd Márki-Zay Pétertől is, aki trágyával etetett gombáknak nevezte azokat, aki a kormánypártra szavaznak - írja jegyzetében, a Magyar Nemzetben Csépányi Balázs.

Ma már Bangóné sehol sincs és a bukott miniszterelnök-jelölt, Márki-Zay is szélsebesen rohan a végállomás, a történelem szemétdombja felé. Nem nehéz kitalálni, hogy ez a sors vár Magyar Péterre is.

Soha ne becsüld le és tiszteld az ellenfeledet. 

Ez az alap, egy erkölcsi minimum a sportban, a politikában és az élet minden területén. Aki ezt nem tartja be, az kiiratkozik a tisztességes emberek közül és az erkölcsi hullák díszes társaságához csatlakozik.

A Bangóné és Márki-Zay nevét tartalmazó szégyenfalra immár egy új név került, méghozzá skarlát betűvel, a baloldal új figurájáé, Magyar Péteré.

Az idő igaz, s eldönti, ami nem az.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!
CsépányiBalázsavatar
Szerző:Csépányi Balázs
Szerző:Csépányi Balázs