Dollármédia: trágár Youtube-viccműsor, senki által nem olvasott, baloldali színházi blog és a Soros-féle Magyar Narancs is amerikai állami pénzhez jutott

Vágólapra másolva!
A Joe Biden embere, David Pressman által kiírt médiapályázaton 30 millió forintot osztottak ki azok között, akik mindenféle kritika nélkül szolgálják ki Soros György és a háborúpárti politikusok érdekeit.
Vágólapra másolva!

Lezárult Joe Biden emberének, David Pressman nagykövetségének forrásainak felhasználásával kiírt médiapályázat. 7 pályázat kapott támogatást, összesen 30.425.900 forint értékben. 

A legnagyobb támogatási összeget ezúttal a Fókuszcsoport és a Jólvanezígy nevű YouTube-csatornákat működtető Fókusz Stúdió kapta, mely 5.194.200 forintot nyert el az amerikai médiatámogatói forrásból. A második legtöbb pénzt a Enyugat.hu kapta, melynek üzemeltetője 5.187.000 Ft-ot kapott. (A lap a Nyugat.hu testvéroldala, mely az első körben szintén kapott több millió forint támogatást.) Az ELTE-s diákok rádiója, az Első Pesti Egyetemi Rádió (EPER), mely 4.994.000 forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott. A revizoronline.com nevű kritikai portál, amely tavaly a megszűnés szélére került, 4.591.400 Ft-ot nyert. Az Élet és Irodalom kereken 4,5 millió forinthoz jutott hozzá. A Magyar Narancs 3.826.900 forintot kapott, míg a Szegeder 2.131.800 forint támogatásra tett szert.

A fent bemutatott dollármédiumok azért nyerhettek, mert ők azok, akik mindenféle kritika nélkül szolgálják ki Soros György és a háborúpárti brüsszeli politikusok érdekeit.  


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről