A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy szemüveg minden távolságra: multifokális kampány a Trend Optikában!

Vágólapra másolva!
Használjon egy szemüveget minden távolságra és nyerje vissza fiatalkori látását a Trend Optika csoport kampányának köszönhetően! Új szemüvegéhez most három hónapos megszokási garancia is jár.
Vágólapra másolva!

Negyven éves kor felett nehezebb lehet a közelre fókuszálás és az apró betűk olvasása, ami természetes jelenség. Gyakori az is, hogy különböző távolságokban nem lát tökéletesen az ember. Ezt orvosolják a kifejezetten negyvenéves kor felettieknek kifejlesztett multifokális szemüveglencsék, amelyek minden távolságban éles látást biztosítanak, könnyed átmenettel a különböző tekintési zónák között. A Trend Optika csoport üzleteiben immár 12. éve rendezik meg az Országos multifokális szemüvegkampányt, amely a legnagyobb kedvezményt nyújtja a multifokális lencsét viselőknek.

Zökkenőmentes váltás

Milyen panaszok esetén gondoljon a multifokális szemüveg lehetőségére? Amikor közelre néz, például olvas, elhomályosul a látása, karnyújtásnyira tartja magától az olvasnivalót, vagy ha állandóan ki kell nagyítania telefonján a képeket. Ha nehezen lát félhomályban, például amikor egy étlapot olvas egy sötét étteremben, de intő jel az is, gyakran érez szemfáradtságot és fejfájást. 

© Unger Tamás
Fotó: Trend Optika

A legújabb fejlesztésű multifokális szemüveglencsével elfelejtheti, hogy szemüveget visel, csak azzal szembesül, hogy minden helyzetben, minden távolságban élesen lát. A szemmozgásra érzékeny multifokális szemüveglencse személyre szabva képes előre jelezni viselője vizuális viselkedését, így mozgás közben is azonnali élességet és távolságok közötti zökkenőmentes átváltást nyújt. 

Század dioptria pontossággal

Azt, hogy a szeme egyedi adottságainak megfelelő tökéletes szemüveg készüljön, a Trend Optika magas szintű diagnosztikai tudása és tapasztalata garantálja. A Trend Optika üzletei a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgálópontjai.  A látásvizsgálatot korszerűen felszerelt szemészeti rendelőkben végzik, akár század dioptria pontossággal, teljes diagnózist állítva fel a szem állapotáról. A multifokális kampány ideje alatt a Trend Optika mindezt díjmentesen biztosítja az érdeklődők számára.

Szakemberei segítenek a megfelelő keret kiválasztásában is, hiszen a személyre szabott multifokális szemüveglencsék gyakorlatilag bármilyen keretmérethez és -formához illeszkednek. 

Trend Optika

Most megszokási garanciával

A viselők többsége rögtön megszokja a személyre szabott szemüveglencséket, azonban néhány embernél ez a folyamat hosszabb lehet. Ha az új lencse megszokása tovább tart két hétnél, mindenképpen javasolt az optikusa értesítése, mivel előfordulhat, hogy egy „finomhangoló” keretbeállításra van szükség. Ha kételyei lennének, a Trend Optikában most megszokási garancia is jár a jelentős kedvezmény mellé: ha a kampány alatt vásárolt szemüvege mellett három hónap használat után úgy dönt, hogy mégsem szeretne multifokális szemüveggel élni, lehetősége van azt díjmentesen külön távoli és külön olvasó szemüvegre cserélni. 

Trend Optika

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!