Románia
ÉLŐ
Hollandia

Fesztiválhangulat volt az első magyarországi Primark nyitásakor - videó

Hatalmas tömeg volt a Primark mai nyitásán.
Fotó: arenamall.hu
Vágólapra másolva!
Már régóta hatalmas érdeklődés kísérte az első magyarországi Primark debütálását, de ennyi embert még sohasem lehetett látni pesti áruház nyitásán, mint kedd délelőtt az Arena Mallban. Olyan is volt, aki bőrönddel érkezett, de sokakat elriasztott a tömeg.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is beszámolt, az első magyarországi Primark-üzlet ma reggel 10.00-kor nyílt meg az Arena Mallban, de nyitás előtt már javában sorban álltak a vásárlók a bolt előtt. Sokan már reggel 8 körül megérkeztek.

Egyesek bőröndökkel érkeztek a helyszínre, annyi mindent akartak venni.

Először 900 vásárlót engedtek be az üzletbe, majd a vásárlók létszámát fokozatosan 750-re csökkentették. A folyosón órákon át 1300-1500-an várakoztak a bejutásra. 

Kíváncsi vagyok az üzletre, vártam már nagyon, na de könyörgöm, már itt öli egymást a rengeteg ember...

– fogalmazott az egyik résztvevő egy nyilvános Facebook-csoportban. 

Primark
Fotó: NURPHOTO / AFP

Így álltak ma sorba az emberek

A nyitásra ugrásszerűen megnőtt a sorban állok száma, a bolt elé egy hosszú kordont húztak ki, amelyet szinte végig az első emeleten ki kellett feszíteni. A biztonsági őrök igazán profin kezelték az üzlet előtti be- és kiléptetést.

A kordonok maradnak az első hazai Primarknál vasárnapig, akkora az érdeklődés.

A fast fashion cég budapesti boltjának hivatalos megnyitója alkalmából az üzlet dolgozói zenére zászlókat lengetnek, a helyszínen készült videók alapján inkább már egy fesztiválra hasonlít a Primark-üzlet debütálása – tudósított az eseményről a Világgazdaság.

A Primark rendkívül népszerű üzletlánc, rengeteg magyar Bécsig is hajlandó kiutazni, hogy vásárolhasson az áruházláncban. 

A régióban szinte már csak Magyarországon nem volt boltja az üzletláncnak. A nyitás pontos dátumát márciusban jelentették be.

A női, férfi és gyermekruhák, cipők mellett a többi között szépségápolási termékeket, kiegészítőket és lakberendezési cikkeket is forgalmaznak - írta a Magyar Nemzet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről