Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium

Nyugdíjasokat kifosztó, börtönben ült anyós gazdasági vezető, félkarú rablókkal seftelő pártalapítók, alvilági testőrök - kik veszik körül Magyar Pétert?

Magyar Péter és Sájer Mária
Fotó: Metropol
Vágólapra másolva!
Hétfőn írta meg a Metropol, hogy Magyar Péter titkárságvezetője és gazdasági vezetője, Sájer Mária elítélt bűnöző, négy évig ült börtönben (egészen pontosan: fegyházban, ami a börtönnél is súlyosabb büntetés-végrehajtási intézmény). Emberektől csalt ki pénzt, bűnöző társaival összesen 8 milliárd forintot vett el, összesen 1200 embertől - köztük nyugdíjasoktól. Sájer Mária egyébként Magyar Péter barátnőjének az anyja - az Evelin keresztnevű nőt rángatja mindenhova magával, jelezve, milyen rendezett a korábban saját feleségét lehallgató, baloldali figura élete. Hogy mennyire rendezett ez az élet, és hogy kikkel veszi magát körül Magyar Péter, azt most megmutatjuk.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter láthatóan egyre agresszívebb, egyre jobban veszíti el a kontrollt, és már odáig fajult viselkedése, hogy legutóbb éppen Putnokon ordibált minősíthetetlen stílusban hívő emberekkel pusztán azért, mert templomban voltak. Azt mondta a hívőknek, hogy szégyelljék magukat, amiért templomba mennek.

Az utóbbi hetekben nem ez volt a egyetlen botránya az exférjnek, ugyanis egyre többször viselkedik agresszíven, és egyik tüntetésén odáig ment, hogy a résztvevőket hergelte, és buzdította erőszakra. Ha ez nem lenne elég, egy rendőrségi rádiót internetblokkolónak nézett, majd folyamatosan arról beszél, hogy megfigyelik őt titokszolgálati emberek. 

Közben elképesztő, milyen figurákkal veszi körbe magát. Rolexet viselő, elsötétített luxusautókkal járó alvilági bűnözőkkel védeti meg magát, akik legutóbb például egy vasúti kocsit is elfoglaltak, tulajdonképpen "elnöki különgéppé" alakították át, és mindenkit ellenőriztek, aki áthaladt a testőrök által védett kocsin. Utóbb kiderült, hogy ezt nem tehették volna meg, ugyanis bár a vasútársaság tájékoztatása szerint egyedi megrendelésre a vasút vállalja különkocsik forgalomba állítását a menetrend szerint közlekedő vonataiba besorozva, belföldi és nemzetközi vonatokon egyaránt, de hozzájuk semmilyen megkeresés nem érkezett azzal kapcsolatban, hogy szeretnék lefoglalni a vasúti vagont Magyarék. Vagyis, bűnözőszerű alakokkal egyszerűen elfoglalta Magyar Péter.

magyrapéter, sajermaria
Magyar Péter "anyósa" egy bűnöző
Fotó: Metropol

Időseket lopott meg Magyar Péter gazdasági vezetője, most szabadult a fegyházból

 

Legutóbb a Metropol írt arról, hogy 1200 embert vert át, kicsalta a pénzüket, bankpapírokat hamisított Sájer Mária Judit, aki nem mellesleg Vogel Evelin, Magyar Péter barátnőjének az anyja. Sájer a tettéért négy évet ült a legsúlyosabb büntetés-végrehajtási intézményben, fegyházban. Miután kikerült a börtönből, Magyar Péter legközelebbi munkatársa lett. Nemcsak gazdasági vezető, de ő irányítja Magyar Péter titkárságát is. 

Sájer Mária éveken át egy piramisjátékot üzemeltető banda tagjaként csalt, lopott és hamisított, nyugdíjasok százait is gátlás nélkül meglopva.

Sájer Mária a jogerős bírósági ítélet indoklása szerint bűnszervezetben követett el folytatólagos csalássorozatot és magánokirat-hamisítást éveken keresztül. Társaival együtt üzemszerűen csaptak be, fosztottak ki embereket, vették el megtakarított pénzüket. Kispénzű nyugdíjasokat éppúgy kifosztottak, mint gazdag embereket. 1200 ember loptak meg azt ígérve, hogy „fialtatják” a pénzüket, több kamatot adnak a bankoknál.

magyarpéter, vogelevelin, sajermaria
Családi értekezlet. Magyar Péter, az élettársa és a fegyházból nemrég szabadult „anyós”, a titkárságvezető és gazdasági főnök. A bűnbandán ma is 7 milliárd forintot keresnek a hatóságok
Fotó: Metropol

A nő bűntársaival együtt végül 8 milliárd forintot tüntetett el, amelynek a nagy része azóta sem került elő. Körülbelül 7 milliárd forintot sikerült elrejteniük a hatóságok elől, aminek a nyomát a mai napig nem lelték fel. Sájer most a legszűkebb stábba tartozik, mint például a színészripacs Nagy Ervin. Vogel Evelin anyja kezeli a számlákat, fizeti a beszállítókat, színpadi technikát, testőröket, irányítja, kezeli a hirtelen százmilliókkal felduzzasztott Magyar-klán pénzügyeit. A színpadra lépés előtt jellemzően vele vált szót utoljára Magyar Péter.

Félkarú rablókkal bizniszelt Magyar Péter pártjának alapítója

Számtalan hátrányos helyzetű családot ellehetetlenítő játékgépekkel keresett milliókat Magyar Péter új pártjának alapítója, Deák Boldizsár. A tipikus kamupártként „működő” Tisztelet és Szabadság (Tisza) Párt kiválasztásáról a sértett exférj korábban azt mondta: a közös értékrend alapján döntött mellettük - írta meg akkor a Magyar Nemzet. 

A kamupárt egyik alapítója tehát az a Deák Boldizsár, aki mindenféle kétes, gyanús ügyletekbe belefogó üzletember hírében áll Egerben és környékén. A régióból származó információk szerint a férfi sokáig a kaszinóbizniszben utazott, és a legkiszolgáltatottabbakat kifosztó automata játékgépek 2012-es betiltása után orrolt meg a kormánypárokra. 

A Kisalföld című regionális lap már 1993 januárjában arról cikkezett, hogy Deák Boldizsár kaszinót nyitott Győrben. Az erősen reklámszagú írásban Magyar Péter újdonsült párttársa úgy fogalmazott: 

a megyében egyedül nálunk van American Poker (öt ilyen gép van a játékteremben), és aki ebbe belekóstol, az biztos visszajáró vendégünk lesz.

deákboldizsár, félkarúrabló, magyarpéter
"Remek" csapata van Magyar Péternek
Fotó: Metropol

Ezután Deák hosszan ecsetelte, hogy náluk nincs záróra, az ajtajuk éjjel-nappal nyitva áll, és a betérők kedvükre válogathatnak a gyümölcsös automaták és a „félkarú rablók” között. 

Nem bántam meg a beleölt milliókat

– mondta már szűk egy évvel később ugyanannak a lapnak Deák, amikor egy cikkben Magyarország „egyetlen automata rulettjével” dicsekedett. 

A fentiek alapján tehát nem csoda, hogy rosszul érintette Magyar Péter új párttársát, hogy a Fidesz-KDNP 2012 novemberében végleg betiltotta a sok családot a tönk szélére sodró automata nyerőgépeket. 

Deák Boldizsár gyanús ügyleteiről bővebben ITT olvashat!

Ügynök és besúgó volt Magyar Péter pártjának alelnöke

A fentebb említettek alapján az is fontos információ, hogy

a Tisza Pártot 2021-ben gründoló két férfi – Deák Boldizsár és Szabó Attila (lásd fentebbi fotó) – kezdeti ígérgetése ellenére egyetlen képviselőjelöltet sem állított a 2022-es országgyűlési választásokon.

Magyar Péter szövetségesei közül tehát Deák Boldizsár ismert szereplő Egerben, rendkívül rossz híre van.

A kétes kaszinóbizniszeknél is kínosabb lehet Magyar Péter számára az újdonsült pártja alelnökének rendszerváltás előtti, pártállami múltja.

magyarpéter, vogelevelin
Magyar Péter megnyerőnek mutatkozik a közösségi médiában, itt épp barátnőjével sétál a vonat felé, aminek egyik kocsiját végül önkényesen elfoglalták. Utazás közben vegzálták az utasokat, és testőrei még igazoltatták is őket, pedig ehhez nem volt joguk
Fotó: Facebook

Egerben és környékén közszájon forog, hogy Deák Boldizsár a Kádár-rezsimben az állambiztonsági szervek beépített ügynöke volt és jelentéseket is készített Sólyom fedőnéven. Információk szerint 1973 előtt egy bolti lopás után szervezte be Deákot a Belügyminisztérium, és jelentéseket készített többek között Hermann István egri vállalkozóról, aki 2010 és 2014 között fideszes országgyűlési képviselő volt. Az Egriszin.hu portál egyik cikke alatt olvasható hozzászólásfolyamban többen is írnak arról, hogy Deák Boldizsár ügynök lehetett. 

Miért? Ez valakinek kétséges, hogy Deák Boldizsár, alias Sólyom tartótisztje Habis úr volt anno a megyei kereskedelmi osztályon?

– fogalmazott az egyik kommentelő. Arról pedig ITT olvashat, hogy a román titkosszolgálatoknak is dolgozhatott Magyar Péter pártjának alapítója.

Szexpartnereket toborzott Magyar Péter jelöltje

Az Origo arról is beszámolt, hogy Dálnoki Áron, Magyar Péter pártjának XVII. kerületi jelöltje lányokat próbált "felhajtani" egy olaszországi utazásra, mégpedig úgy, mintha minden ingyen lenne. A Tisza Párt polgármesterjelöltje ingyenes utazásért cserébe várt volna ezt-azt (vélhetően szexuális szolgáltatást.) A férfi azt írta, hogy 

két jó barát leugrana a Garda tóra, Budapestről, ha te vállalkozó szellemű, jókedvű lány vagy, és csatlakoznál, nem ijednénk meg.

magyarpéter, dálnokiáron, szexhirdetés
Fotó: Origo

A bejegyzésben jelezte, hogy

hotel van, autóval megyünk, program szuper, pihi, vacsik, borkóstolás, hajókázás, miegymás…

Vagyis, nagyon úgy tűnik, Magyar Péter embere kifejezetten női társaságra vágyott olaszországi kiruccanásán,

az ingyenes szállásért és programokért jó néven vett volna némi ellenszolgáltatást a „vállalkozó szellemű” lányoktól.

dálnokiáron, magyarpéter
Ő Dálnoki Péter, aki vállalkozó szellemű lányok jelentkezését várta
Fotó: Dálnoki Áron/Facebook

Magyar jelöltje agymosottnak nevezte a magyarokat

Ha ez nem lenne elég, akkor bemutatjuk Magyar pártjának egy másik jelöltjét. A baloldali EP-képviselőjelölt, aki jelenleg az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Ügyekért felelős Főigazgatóságán dolgozik, a Facebookon agymosott népnek nevezte a magyarokat. 

Kollár Kinga, a Tisza Párt EP-listájának 7. helyezettje egy kommentben nevezte agymosott népnek a magyarokat. Egy 2022-es Facebook-oldalán közzétett posztja alatt az egyik kommentelőjének a következőket írta: 

sajnos amíg az oktatás nem változik, addig mi is ugyanolyan agymosott nép maradunk, mint az oroszok. Azért én nagyon hálás maradok az ukránoknak és velük együtt az amerikaiaknak is, hogy megállították az oroszokat, és így nem tudtak hozzánk könnyűszerrel bemarsírozni. Mert a magyar haderő nem tartotta volna fel őket.

magyarpéter, kollárkinga
Fotó: Origo

Másik jelöltje a nők szellentési szokásairól csinált videót

A Tűzfalcsoport tett közzé egy döbbenetes videót arról, hogy Magyar Péter pártjának EP-képviselőjelöltje arról beszélt, hogy a nők is szellentenek, sőt egy nap nem is keveset. A Tűzfalcsoport ezzel a felvezető szöveggel osztotta meg a videót:

fontos közügyek? Magyar Péter internetes csodadoktor EP-képviselőjelöltje, Dr. Kujla András szerint "még a lányok is" (?!) akár másfél litert szellenthetnek egy nap. Mindent a lájkokért...

A videót ITT tekintheti meg!

kujlaandras, magyarpeter
Kujla András a nők szellentéséről csinált videót
Fotó: Facebook

Migránspárti jelölt, aki évekig fúrta a rezsicsökkentést Brüsszelben

Beszámoltunk arról is, hogy Gerzsenyi Gabriella hasztalannak nevezte a magyar családok millióit segítő intézkedést. Magyar Péter és a Tisza Párt európai parlamenti listájának 6. helyezettje, Gerzsenyi Gabriella egy 2023-as posztjában vallotta be, hogy évekig fúrta a magyarországi rezsicsökkentést - írta meg korábban a Magyar Nemzet.

Számtalanszor leírtam jómagam is még brüsszeli tisztviselőként, hivatalos jelentésekben, hogy a rezsicsökkentéssel maga alatt vágja a fát az ország, véget kellene neki vetni. Hasztalan. Hát, most már nincs hivatalos mandátumom, hogy erre javaslatot tegyek – írta.

gerzsenyigabriella
Magyar Péter egyik jelöltje, Gerzsenyi Gabriella
Fotó: Facebook

Gerzsenyi 2005 és 2021 között dolgozott Brüsszelben, az Európai Bizottságnál. A közösségi médiában többek között „eurokrataként” mutatkozott be. Arról is írtunk, hogy Magyar Péter európai parlamenti listájának 6. helyezettje nemcsak ellenzi a rezsicsökkentést, hanem migránsokat telepítene be unalomból hazánkba. 

A migránspártiság, illetve a magyarok érdeke elleni harc újabb bizonyíték arra, hogy Magyar Péter egy baloldali figura, ez pedig a jelöltjein is visszaköszön. Gerzsenyi Gabriella kifejezetten jól érezte magát a sok színű, migránsokkal teli Brüsszelben, szeretné, ha Magyarországon is sokkal több migráns lenne, hiszen szerinte a homogén közösség unalmas.

Arról már a Mandiner írt, hogy Gerzsenyi Gabriella és egy másik jelölt, Bujdosó Andrea is a gendermozgalmat jelképező szivárványos szimbolikával mutatkozott a közösségi médiában.

magyarpéter, vagon, vasút
Magyar Péterék önkényesen lefoglaltak egy vasúti kocsit. Láthatóan neki ez nagyon kedvére való volt. Az utasoknak kevésbé
Fotó: Facebook

LMBTQ-aktivista, akit Magyar Péter polgármesternek akart Pesten

Magyar Péter hivatalosan bejelentette, hogy a David Pressmannel rendszeres kapcsolatot tartó, a migránsok szabad beáramlása és a genderideológia mellett kampányoló aktivista, Lajos Béla lesz a polgármesterjelöltje a VII. kerületben. Lajos Béla a VII. kerületi LMBTQ-egyesület, a Színes Erzsébetváros elnöke. Az ő tevékenységét több alkalommal is támogatásáról biztosította David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete. Nézeteik ugyanis szinte teljesen átfedik egymást – emlékeztetett a Metropol

Lajos Béla nagyon aktív a közösségi oldalakon, ahol harciasan követeli, hogy a migránsok szabadon és minél nagyobb számban – felső határ nélkül – jöhessenek be Magyarországra. Legalább ilyen hangosan követeli a szélsőséges genderideológiával kapcsolatos szokásos téziseket, kiskorúak LMBTQ-propagandájától a nemváltásig

– hangsúlyozták. Lajos Béla egyébként tavaly decemberben először azt közölte, hogy önálló polgármesterjelöltként indul el Erzsébetvárosban a magát „progresszívnek és liberálisnak” mondó Színes Erzsébetváros nevű civil szervezet jelöltjeként. Ezután nyilvántartásba vették, aztán öt nappal később úgy döntött, hogy inkább visszalép, átáll Magyar Péterhez, mert nála jobban biztosítva látja az általa képviselt értékek, azaz a migráció melletti kiállás és a genderideológia képviseletét. (Aztán, legalábbis hivatalosan, Magyar Pétertől is visszalépett.)

A jelöltről Bohár Dániel készített egy videós összeállítást, amit ITT tud megnézni!

lajosbéla, davidpressman, magyar péter, lajosbéla
Lajos Béla nyíltan kiváló kapcsolatokat ápol a David Pressman amerikai nagykövettel
Fotó: Facebook

A Csipke Józsikát szerző, baloldali LMBTQ-aktivistával kampányol

Arról is beszámoltunk, hogy sajtóbeszámolók szerint a hétvégén Ózdon kampányolt Magyar Péter, ahol hosszabb időd töltött el a baloldali LMBTQ-aktivista Bódis Krisztinával, a Van Helyed! Alapítvány vezetőjével, és az NGO oktatási helyszínét is megtekintette, amelynek "nagykövete" mások mellett Nagy Ervin is – írta meg a Tűzfalcsoport. A blog közölte, Bódis neve az éves LMBTQ-megmozdulás, a Budapest Pride Fesztivál kapcsán is visszatérően, régóta feltűnik, a 2006-os Pride Fesztiválon a vezetése mellett rendezték meg az Irodalmi Centrifuga meleg tematikus estjét. A 2013-as Pride Fesztiválon pedig Bódis, mint a mozgalmat támogató költők, írók egyik hazai képviselőjeként olvasott fel saját verseiből az LMBTQ-megmozdulás során. Bódis tollából származik a „Csipke Józsika” című LMTBQ-mese, amelyben azt írja, hogy "Van a tündérkirálynőnknek egy húga és egy öccse, vágtak most egymás suttogó morajába a tündérkék. Mindkettőjük választott szerelmet magának, de jaj, micsoda szégyen! A fiú fiút választott, a lány lányt, és mi nem tudjuk, mitévők legyünk, engedjük, ne engedjük, kérünk, dönts igazságosan! De Csipke egyáltalán nem vágott olyan aggodalmas képet, mint a tündérkék körülötte."

Bódis Krisztina
Bódis Krisztina Fotó: Facebook

Soros György köreiben sem ismeretlen a pszichológus neve. 2019 tavaszán a Közép-európai Egyetem (CEU) oktatói az akadémiai kutatóintézetekben és budapesti egyetemeken dolgozó kollégákkal együttműködésben új oktatási projektet indítottak a CEU Demokrácia Intézete égisze alatt.  A CEU Bibó István Szabadegyetem magját a CEU elkötelezett, különböző tanszékeket és tudományágakat képviselő oktatói képezi. A szervezet korábbi kurzusán („A cigány problémától a roma emancipációig”) Bódis is előadóként szerepelt. Bódis háromszor nyerte el munkásságáért a Soros György által támogatott "Autonómia Alapítvány Tolerancia díját, amellyel azokat díjazzák, akik a toleranciáért, az esélyegyenlőségért, a kisebbségek és a másság elfogadásáért tesznek dolgoznak".

magyarpéter
Magyar Péter tehát az LMBTQ-aktivistával kampányol, aki korábban Nagy Ervinékkel is ellátogatott a képen látható helyszínre
Fotó: Facebook

Bódis Krisztina közreműködött a Soros által támogatott Labrisz Leszbikus Egyesület „Meseország Mindenkié” LMBTQ-mesekönyvében. A kötet történeteiben ismert mesék újra írt változatait alkották meg a szerzők olyan hősökkel, akik valamilyen stigmatizált vagy kisebbségi csoporthoz tartoznak. Az olvasók (köztük gyermekek is) többek között meleg, leszbikus, transznemű főszereplőkkel találkozhatnak.

magyarpéter, nagyervin
Nagy Ervin ugyanazon a helyszínen egy évvel korábban
Fotó: Facebook

Tehát egyértelmű a kapcsolat és az összefonódás a Soros-szervezet, az LMBTQ-aktivista és Magyar Péter között. Valószínűleg Magyar magától sosem jutott volna el erre a helyszínre, és Nagy Ervin kapcsolhatta össze Bódissal.

Bővebben Bódis akcióiról és kapcsolatairól ITT olvashat!

Mitől fél Magyar Péter?

Ahogyan arról már fentebb beszámoltunk, 50 milliós BMW-k, csúcstechnika, a pesti éjszakából jól ismert alakok. Miközben egy botrányba fulladt PR-akció keretében Magyar Péter vonattal utazott Debrecenbe, csapata 50 milliós BMW X6-osokkal, Mercedes buszokkal, „szolgálati” csúcstechnikával felszerelve az autópályán ment egyik rendezvénye helyszínére. Óriási botrány lett abból, hogy a testőrei törvénytelenül, önkényesen lezárták a Debrecenbe tartó Intercity egyik vasúti kocsiját, hogy „Magyar úr” – ahogy ők nevezik – zavartalanul utazhasson – emlékeztetett összefoglalójában a Metropol. A testőrök a büfékocsiba tartó vagy helyüket kereső utasokat vegzálták és mozgásukban korlátozták.

Eközben Magyar Péter testőrkommandójának nagyobb része tehát BMW X6-osokkal, Mercedes buszokkal karavánt alkotva az autópályán ment Debrecenbe. Mire a vonat megérkezett, már kiosztották egymás között a „szolgálati” csúcstechnikát, felszerelkeztek a fülhallgatókkal és adóvevőkkel. 

A Metropol által megkérdezett szakértők a testőrkommandó tagjai között felismertek több, a pesti éjszakából és az alvilágból jól ismert „nehézsúlyú személybiztosítót”.

magyarpéter
Kigyúrt pasasok védik Magyart Fotó: Metropol

Kigyúrt alvilági figurák védik Magyar Pétert.

magyarpéter testőre
Rolex órás testőr védi az exférjet Fotó: Metropol

Magyar az utóbbi időben sokszor leégette magát, ugyanis egy rendőrségi rádiót internetblokkolónak nézett, majd folyamatosan arról beszél, hogy megfigyelik őt titokszolgálati emberek. Közben elképesztő, milyen figurákkal veszi körbe magát, ugyanis láthatóan nagyon fél valamitől. Rolexet viselő, elsötétített luxusautókkal járó alvilági bűnözőkkel védeti meg magát.

Gyurcsányé is meg akar állapodni vele

Az pedig az egyik legfrissebb hír, hogy Gyurcsányné most a Népszavának fejtette ki, hogy össze kell állniuk az agresszív exférjjel, Magyar Péterrel. Korábban Gyurcsányné és Karácsony Gergely, Gyurcsány bábja is az exférjjel való összefogásról beszélt.

Gyurcsányné szerint matematikai szükségszerűség, hogy egy az egy ellen induljon az ellenzék, így aki le akarja bontani Orbán Viktor rendszerét, annak tudomásul kell vennie a matematika törvényét – idézte a Magyar Nemzet.

Karácsony Gergely is összeborulna az agresszív Magyarral

Mint arról korábban beszámoltunk, május 5-én a DK–MSZP–Párbeszéd szövetsége tartott választási gyűlést a baloldal egyik fellegvárában, Salgótarjánban, ahol Karácsony Gergely kijelentette, hogy össze kell fogni Magyar Péterrel, mert meglátása szerint hosszú távon ennek nincs alternatívája. Gyurcsányné emellett világossá tette, hogy a DK „mindenkivel hajlandó együttműködni, aki Orbán rendszerét le akarja váltani.”

Magyar Péter - Bajnai Gordon, Magyar Péter, MagyarPéter, Bajnai Gordon, BajnaiGordon, montázs
Bajnai Gordon köre is támogatja az agresszív Magyar Pétert Fotó: Origo - AFP/Georges Gobet

a parlamenti választáson nincs három pólus, ott két pólus van

– fogalmazott Karácsony Gergely, majd arra a kérdésre, hogy örülne-e, ha az ellenzéki pártok összefognának a TISZA Párttal, úgy válaszolt:

ez nagyon sokára lesz, de azt gondolom, hogy ennek hosszú távon nincs alternatívája.

Ugyanezt a kérdést kapta Gyurcsányné is, aki a következőképpen válaszolt: 

aki Orbán rendszerét le akarja váltani, annak együtt kell működnie. Én mindenkivel hajlandó vagyok együttműködni.

Magyar Péter - Dobrev Klára, Magyar Péter, MagyarPéter, Dobrev Klára, DobrevKlára, montázs
Már Gyurcsányné is nyíltan beállt Magyar mögé Fotó: AFP/Kisbenedek Attila

Hamarosan egy színpadra áll Magyar Péter a baloldal vezetőjével, Gyurcsány Ferenccel

Egy dolog számít a baloldalnak, hogy a békepárti jobboldali kormány valahogy megbukjon – minderről már Rotyis Bálint beszélt az Origónak adott interjúban. A Nézőpont Intézet elemzője elmondta, hogy Bajnai Gordon és köre évek óta építi azt a hálózatot, amely pénzzel, kampánystratégiákkal, kutatásokkal, elemzésekkel és aktivistákkal látja el azt a politikust, aki éppen új baloldaliként tűnik fel a színen. Hozzátette: 

a magyar emberek többségét lenézik, úgy tekintenek a magyarokra, mint tanulatlan és neveletlen kölykökre, akiket már megnevelni sem lehet. A külföldi megrendelők számára lényegtelen, hogy egy esetleges kormánybuktatás után az ország teljes anarchiába süllyedne.

Magyar Péter, MagyarPéter, baloldali, tüntetés, Budapest, 2024. 04. 26.
Magyar Péter
Fotó: Havran Zoltán

Ki bízná ilyen emberekre a sorsunkat?

Láthatóan egyre hiteltelenebb tehát Magyar Péter, aki körbevette magát alvilági figurákkal és bűnözőkkel. Mégiscsak igaz a mondás, hogy összenő, ami összetartozik, és Magyar Péter hazatalált oda, ahová való: a baloldalra. 

Ami pedig mindent elárul a baloldal erkölcsi tartásáról: hogy bárkivel hajlandóak lennének összefogni a kormány ellen, de elveik nincsenek, víziójuk sem. A baloldal már számtalanszor bebizonyította, hogy csak veszekednek, civakodnak, de nem az ország és a magyar emberek érdeke a fontos nekik, hanem külföldi megrendelőik elvárásai, és pénze. Pedig egy ország vezetéséhez nem elég a gyűlölködés, és az, hogy meg akarják buktatni a kormányt. Komoly feladat felelősen vezeti az országot főleg a mostani háborús időkben, mert mindennek komoly következménye van.

Itt érzi jól magát: olyan emberek körében, akik bűncselekményeket követtek el, szexpartnereket toboroznak, akik a háborút és a migrációt, valamint a genderpropagandát támogatják. Magyar Péter hazatalált. A kérdés már csak az: ki az, akik képes lenne nyugodt szívvel ilyen emberekre rábízni Magyarország sorsát, saját maga és családja, gyermekei, valamint unokái jövőjét és biztonságát?

Magyarék célja megbuktatni a békepárti Fidesz-kormányt, éppen ezért van szükség a magyar emberek támogatására június 9-én: meg kell védeni a magyar szuverenitást, az elért eredményeket, a gyermekeink jövőjét és biztonságát. Nem szabad hagyni, hogy hazánkat belepréseljék a nemzetközi háborúpártiakkal együtt ebbe a háborúba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről