Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Magyar Péter már teljesen nyíltan hízeleg Soros Györgynek - videó

Vágólapra másolva!
Magyar Péter először azt vallotta be, hogy ő alapvetően liberális, később már azt is, hogy gyerekként Demszky Gáborért rajongott... Az újabb vallomásra sem kellett sokat várni: Soros üzenőfüzetének, a Telex nevű propagandablognak például Soros iránti rajongásáról beszélt.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter az egekig magasztalta Soros Gyuri bácsit 

- mondja közösségi oldalára feltöltött videójában Apáti Bence.

"Ennek a Sorosnak van hálózata, Soros tesz jót is, és rosszat is. Ők azt mondják, hogy egyébként jobbá akarják tenni a világot. És én emlékszem gyerekként, amikor volt az iskolatej és iskola kakaóprogram a kilencvenes évek elején Soros Györgyhöz volt köthető, ő finanszírozta ezt. Tehát az egy ilyen jóléti, ilyen jogszolgálati, ilyen irgalmas szolidáris működés volt" - mondja Magyar a videórészletben.

Iskolatej. Iskolatej. Mondjuk azon, hogy Magyar ilyen szépeket mond Sorosról, én nem lepődtem meg, hiszen Péter azt is beismerte, hogy liberális, és hogy Demszky-plakátok voltak az ágya mellett 10 évesen 

- mondja Apáti Bence.

Az EP-listájáról nem is beszélve.  Telis-tele van Soros Györgyhöz köthető emberekkel, akik a globalista és liberális világnézetet vallják. Egytől egyig eddig olyan szervezeteknél dolgoztak, amelyek évente több százezer dollárt kaptak Gyuri bácsiéktól. Artemisszió Alapítvány, Davosi Világgazdasági Fórum, reggelig lehetne sorolni

- hívta fel a figyelmet Apáti.

Nézzük csak meg a tüntetéseit, kikkel áll egy színpadon Péter. Országos közös akarat, Igazgyöngy Alapítvány, ezek mind-mind olyan szervezetek, amelyek a Soros-hálózathoz köthetőek. Az Igazgyöngy Alapítvány például több mint 24 éve partnere Gyuri bácsinak. Az évek alatt pedig összesen több mint 100 ezer dollárt kaptak tőlük. Magyar Péter le sem tagadhatja, hogy ha hatalmat kapna, pontosan tudjuk, hogy kinek az érdekeit képviselné. Egy biztos, nem a magyarokét!

- áll a Patrióta nagyon tanulságos videójában.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről