Soros György álcivil szervezetei ismét a magyar választásokat támadják

Vágólapra másolva!
Egy ismert Soros György-féle álcivil szervezet már most támadja a magyarországi választásokat. A céljuk, hogy választási csalást bizonyítsanak.
Vágólapra másolva!

Ismét a magyar választásokat támadják Soros György álcivil szervezetei. Egy friss meghívóban szerepel, hogy május 7-én sajtótájékoztatót az ENEMO (Választási Megfigyelő Szervezetek Európai Hálózata). Ez lesz a szervezet második magyarországi missziója. A sajtótájékoztatón az ENEMO képviselői bejelentik a 2024-es magyarországi önkormányzati választásokhoz kapcsolódó nemzetközi választási megfigyelő missziót. 

Nem meglepő módon Soroshoz köthető az ENEMO nevű szervezet, amely 275 megfigyelőt delegált Magyarországra a 2022-es országgyűlési választásra. Az ENEMO-t 2001-ben alapították balkáni és közép-ázsiai országok nemkormányzati szervezetei. Az ernyőszervezet tagja például a belarusz Helsinki Bizottság és az örmény Transparency. Montenegróban van a székhelyük, egyetlen tevékenységük, hogy választási megfigyeléseket végeznek. Eddig csak olyan országban végeztek megfigyelést, amely országban van tagszervezetük. 2022-ben volt az első alkalom, hogy Magyarországra jöttek, és ez az első, hogy olyan országban, ahol nincs tagszervezetük.

A fent bemutatott Soros-szervezet itteni munkájának célja, hogy előre megfontolt szándékkal aláássa a demokratikus magyar választásokba vetett bizalmat,

illegitimnek állítsa be majd a szavazást – 

ezzel kínálva „menekülési útvonalat” a baloldalnak arra az esetre, ha elveszítenék a választásokat.