Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely ismét belehazudott a budapestiek arcába a 10 évnél régebbi autók kitiltásáról

Szentkiralyialexandra
Fotó: Facebook
Vágólapra másolva!
A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje legújabb videójában buktatta le Karácsony Gergelyt, aki többedjére tagadta le azt, hogy létezik olyan terv, mely szerint kitiltanák a 10 évnél régebbi autókat a fővárosból.
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely a videójában arról beszélt, mely szerint nincs arról döntés, és nem beszéltek arról, mely szerint fővárosi autósok százezreit tiltanák ki Budapestről. 

Úgy fogalmazott: "Én tényleg nem tudom, honnan veszik ezt a hülyeséget, tényleg."

Majd hozzátette, hogy "senki nem mondott ilyet, senki nem gondol ilyet, nincs ilyen döntés, nincs ilyen terv". 

Szentkirályi Alexandra azonban bebizonyította, hogy a főpolgármester ismét belehazudott a budapestiek arcába. Közzétett egy korábban felvett interjúból egy részletet, melyben azon műsorvezetői kérdésre, mely szerint a klímavészhelyzet kihirdetésével következhet-e az, hogy egy idő után nem mehet haza a 15 éves dízelautójával, Karácsony Gergely úgy reagált:

Hát előbb-utóbb következni fog. 

"Karácsony Gergely saját magát buktatja le egy kikerült videófelvételen. Tagadja, hogy kitiltaná az autókat, de most csúnyán lebukott. Képes lenne a fővárosi autósok százezreit kitiltani a városból. Erről saját maga beszélt korábban, de most próbálja letagadni. Karácsony ostobának nézi a budapestieket, ráadásul megkérdezésük nélkül tiltaná ki az autókat. Elég volt a közlekedési káoszból! Elég volt abból, hogy az emberekkel fizettetnék meg az általuk okozott károkat! A budapestieket nem lehet bohócnak nézni! Változást Budapesten!" - írja a posztban Szentkirályi Alexandra.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!